tromaktiko: Κάτι πάει πολύ λάθος με την υπογραφή της Melania Trump

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Κάτι πάει πολύ λάθος με την υπογραφή της Melania Trump



Melania Trump και η σχέση που έχει με τον άντρα της Donald, έρχεται ξανά στο προσκήνιο ύστερα από ένα tweet της...
Pamela Anderson (να, μια πρόταση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έλεγα).
Στις 3 Μαΐου η Pamela ανέβασε μια φωτογραφία με ένα ευχαριστήριο γράμμα που έλαβε από την Melania Trump, σχετικά με μια ψεύτικη γούνα που της είχε κάνει δώρο η ηθοποιός.

Το παράξενο δεν είναι η όποια φιλική σχέση έχει η Pamela με την Πρώτη Κυρία αλλά η υπογραφή της δεύτερης, η οποία μοιάζει τρομακτικά πολύ με αυτή του άντρα της. Είναι στο ίδιο μοτίβο, δυσανάγνωστη και μοιάζει να έχει γίνει με σφραγίδα.

Οι χρήστες του twitter δεν άργησαν να πιάσουν την ομοιότητα και έτσι ξεκίνησε μια συζήτηση για το κατά πόσο είναι φυσιολογικό να μοιάζουν τόσο πολύ οι υπογραφές τους.

Κάποιοι μάλιστα μίλησαν και με την γραφολόγο Sheila Kurtz,  η οποία έχει μελετήσει το γραφικό χαρακτήρα του Trump και δήλωσε έκπληκτη από την ομοιότητα, ''Η υπογραφή της μοιάζει απίστευτα με τη δική του, είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει!''

Υπάρχει βέβαια και η άποψη πως όταν είσαι τόσα χρόνια με κάποιον άνθρωπο (19 συνολικά, εκ των οποίων τα 12 είναι παντρεμένοι) είναι λογικό να υπάρξουν ομοιότητες από ένα σημείο και μετά ωστόσο η Kurtz εξήγησε ότι αυτό δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.

''Είναι στιλιζαρισμένη υπογραφή. Μπορεί να της έκαναν μάθημα για το πώς να υπογράφει''. Η γραφολόγος επίσης εξήγησε τι σημαίνει ο τρόπος γραφής της Melania, ''Όταν κάποιος γράφει και δεν μπορείς να διαβάσεις καλά τι γράφει, στην πραγματικότητα δεν θέλει να το διαβάσεις'' ενώ συμπλήρωσε πως ο τρόπος που τραβάει τις γραμμές, απότομα πάνω και κάτω δηλώνει ότι είναι έξυπνη, σκέφτεται γρήγορα και μαθαίνει εύκολα.

Σε κάθε περίπτωση, η ομοιότητα είναι αρκετά περίεργη και είναι λογικό να προκαλεί ερωτήματα.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!