tromaktiko: Survivor τρέιλερ: Ώρα μηδέν για αποχώρηση - Θα πέσουν κορμιά [video]

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Survivor τρέιλερ: Ώρα μηδέν για αποχώρηση - Θα πέσουν κορμιά [video]



Σε λίγες ώρες θα μάθουμε τελικά ποιον παίκτη των διασήμων από τους τέσσερις υποψήφιους επέλεξε το φανατικό κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor...


Η στιγμή της αποχώρησης από το Survivor έφτασε και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες και Μπο φαίνονται να κάθονται σε αναμένα κάρβουνα. Οι διάσημοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, καθώς θα χάσουν έναν ακόμα παίκτη τους και οι μαχητές θα έχουν αριθμητικό πλεονέκτημα.

Πριν από την ανακοίνωση της αποχώρησης διάσημοι και μαχητές τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό στίβο για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στην αρένα και πέφτουν κορμιά για να κερδίσουν το αγώνισμα πριν οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν όλοι ποιος παίκτης των διασήμων αποχωρεί από το Survivor.

"Βλέπω ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η ζυγαριά είναι μία από εδώ και μία από εκεί. Όταν αναζητάς πάντα κάτι παραπάνω κάνει και ένα βήμα αναγκαστικά γιατί πιέζεις τον εαυτό σου, βάζεις την ψυχή σου", σχολιάζει ο Μπο, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να εξηγεί πως στεναχωριέται που υπάρχουν πιθανότητες να αποχωρήσει. "Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και στεναχωριέμαι..." λέει η Λάουρα Νάργες, με τον Κώστα Κοκκινάκη να σχολιάζει πως όσο πλησιάζει το παιχνίδι στο τέλος όλοι σκεφτόμαστε...".


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!