tromaktiko: Ποιος θα κερδίσει απόψε στον αγώνα του Survivor Ελλάδα Τουρκία;

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ποιος θα κερδίσει απόψε στον αγώνα του Survivor Ελλάδα Τουρκία;



"Ξέφυγε" στον αέρα της Σταματίνας. Τι είπε στη συνέχεια;...
Όλα τα βλέμματα των τηλεθεατών θα στραφούν απόψε στον δεύτερο αγώνα του Survivor Ελλάδα Τουρκία. Μετά τη χθεσινή ήττα της ελληνικής ομάδας από την τουρκική, απόψε οι δύο αντίπαλοι θα τα δώσουν όλα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο θέμα, μέσα από το Happy Day και προβλημάτισε με την ατάκα που είπε στον αέρα.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ήττα για την Ελλάδα – Δεν μπορούν να το «χωνέψουν» Ντάνος και Μάριος!

Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Survivor;
Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές και οι Διάσημοι μπαίνουν με πάθος στον στίβο μάχης γιατί έχουν μόνο μία επιλογή, να νικήσουν. Πρέπει να πάρουν τη νίκη από τους Τούρκους, ώστε να πάνε στα πέναλτι, σε έναν μίνι αγώνα. Βλέπουμε πως απόψε θα αγωνιστούν με την ελληνική ομάδα παίκτες που δεν συμμετείχαν στο χθεσινό παιχνίδι: ο Μπο, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Προλογίζοντας το τρέιλερ του Survivor, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Σας έχω ένα καλό νέο… Παίρνουμε τη νίκη και μπορεί να πάρουμε και τη ρεβάνς». Αμέσως μετά το βίντεο, όμως, η παρουσιάστρια μας προβλημάτισε, καθώς ανέφερε: «Θέλω να κάνω μια επισήμανση. Επειδή είπα στην πάσα μου ότι κερδίζουν οι Έλληνες, το είπα εκ παραδρομής. Δεν είμαι σίγουρη για το ποιοι κερδίζουν, αλλά αυτό έχει διαρρεύσει».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!