tromaktiko: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποκαλύψεις άνευ προηγουμένου - Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από το Survivor

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποκαλύψεις άνευ προηγουμένου - Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από το Survivor



Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίχτριες του Survivor... Η παίχτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και κατάφερε να σπάσει την "κλίκα" των διασήμων, βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο 2night show και να μιλήσει για όλα.

...το πρώτο φαγητό που έφαγε όταν έφτασε στην Ελλάδα

"Ό,τι είχε μέσα το αυτοκίνητο της παραγωγής που ήρθε να με πάρει. Μακαρόνια με κοτόπουλο κι ένα μπριάμ"



…την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor
"Δεν έφυγα όταν ήμουν στα πολύ ζόρια μου. Πλέον ήξερα και πώς να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις. Για μένα, το να διατηρήσεις το επίπεδό σου και την αξιοπρέπειά σου ήταν πιο σημαντικό. Μέσα σε όλα αυτά που σκεφτόμουν, αντιλαμβανόμουν ότι δεν ήταν η πραγματική ζωή μου εκεί, Έλεγα «θυμήσου ποιος είναι ο αρχικός σκοπός που πήγες εκεί». Δεν μπήκα να πάρω το έπαθλο."

…την υπογραφή για να φύγει για Άγιο Δομίνικο
"Υπέγραψα την Κυριακή το απόγευμα. Το βράδυ φεύγαμε. Αποφάσισα να το κάνω για την πρόκληση, την εμπειρία, την τρέλα… Δεν μετανιώνω."
…το «σπάσιμο» στην κλίκα
"Πώς την έσπασα; Με καρατιά!"

Χθες η Ειρήνη όμως μας έδειξε και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από το παιχνίδι και πραγματικά το παρακάτω βίντεο... αναστατώνει! Μαυρισμένη, φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και βρέθηκε σε μια γιορτή στον Άγιο Δομίνικο που χόρεψε όσο πιο σέξι γινόταν.

Ο χορός και η μουσική είναι εκείνα που την γεμίζουν περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο και δεν θα μπορούσε να μην εκεμεταλλευτεί την συγκεκριμένη στιγμή. Κάποια γυναίκα τραβά το βίντεο και της φωνάζει πως είναι θεά. Και όχι άδικα. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!