tromaktiko: Απειλεί και βρίζει τρανς στο Μεξικό και παίρνει ένα… καλό μάθημα [video]

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Απειλεί και βρίζει τρανς στο Μεξικό και παίρνει ένα… καλό μάθημα [video]



Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που, όπως λέει και ο λαός, «πας για μαλλί και φεύγεις κουρεμένος»...
Στην περίπτωση ενός άνδρα στο Μεξικό, μάλιστα, θα μπορούσαμε να πούμε πως όχι απλά έφυγε κουρεμένος αλλά… γουλί!

Η ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα μέσω της εφημερίδας Mexico Post και διαδραματίστηκε στην πρωτεύουσα της χώρας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας στάθμευσε το όχημα του μπροστά ακριβώς από το πεζοδρόμιο που εκδίδονται οι συγκεκριμένες γυναίκες. Για άγνωστό λόγο κατεβαίνει από αυτό, τις πλησιάζει και αρχίζει να τις απωθεί και να τις βρίζει.

Μετά την αρχική «παγωμάρα» οι τρανς γίνονται στην κυριολεξία μια γροθιά και αντεπιτίθενται. Αρχίζουν και αυτές να βρίζουν και να απωθούν τον επιτιθέμενο άνδρα και όταν εκείνος γίνεται πιο βίαιος, η κατάσταση ξεφεύγει.

Του επιτίθονται και τον ξυλοκοπούν ενώ εκείνος, εμφανώς ζαλισμένος προσπαθεί να ανταποδώσει κάποια από τα χτυπήματα. Όταν οι γυναίκες αρχίζουν να κλωτσούν και κάνουν ζημιές στο αυτοκίνητο, εκείνος μπαίνει μέσα σε αυτό, βάζει μπροστά και εξαφανίζεται.

Τα κρούσματα ομοφοβικών και δολοφονικών επιθέσεων εναντίον εκδιδομένων τρανς γυναικών στο Μεξικό, είναι πολύ συχνά. Σύμφωνα με έκθεση του Transgender Murder Monitoring Project στο διάστημα από την 1 Οκτωβρίου (2015) μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου (2016) στο Μεξικό σημειώθηκαν 52 δολοφονίες τρανς ατόμων, ενώ ακόμη 123 καταγράφηκαν στη Βραζιλία και άλλες 28 σε Κολομβία και Βενεζουέλα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!