tromaktiko: Εμείς οι γυναίκες όταν είναι να φύγουμε διακοπές

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Εμείς οι γυναίκες όταν είναι να φύγουμε διακοπές



Εμείς οι γυναίκες όταν είναι να φύγουμε διακοπές, αν...
μπορούσαμε να πάρουμε όλη την ντουλάπα μαζί μας θα το κάναμε. Όμως πρέπει να βάλουμε τα απαραίτητα στη βαλίτσα για να φύγουμε!Με μια απλή και μικρή λίστα, θα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς άγχος και ιδιαίτερο κόπο!

1. Αντιηλιακό προσώπου και σώματος

Το αντιηλιακό προσώπου είναι ότι σημαντικότερο μπορεί να έχει μια γυναίκα τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει καθώς ο ήλιος έχει βλαβερές συνέπειες για την επιδερμίδα μας.

2. Καπέλο

Τα καπέλα είναι τάση. Όχι μόνο φέτος. Από παλιά! Οποιαδήποτε femme fatale σέβεται τον εαυτό της έχει ένα εντυπωσιακό καπέλο που ταιριάζει με όλα τα μαγιό και τα καφτάνια της τα οποία είναι το απόλυτο hot trend του καλοκαιριού.

3. Τερακότα

Ούτε υγρά μέικ άπ, ούτε πούδρες ούτε τίποτα, τώρα το καλοκαίρι! Μία τερακότα αρκεί για να δείχνεις ηλιοκαμένη και όχι υπερβολικά βαμμένη κάτω από το φως του ήλιου. Διάλεξε μια τερακότα με λάμψη και μην υπερβάλεις στο μακιγιάζ σου καθώς ο ήλιος και η θάλασσα δε θέλει καθόλου το μακιγιάζ.

4. Πλατφόρμες

Τα νησιά και τα πλακόστρωτα, δεν είναι για τακούνια! Οπότε προτίμησε ή φλατ παπούτσια όπως μπαλαρίνες ή sneakers ή ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε nude χρώμα που ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου.

5. Τζιν σορτσάκι

Το επίσημο ένδυμα του καλοκαιριού. Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ και δείχνεις σέξι κάθε στιγμή της ημέρας, τραβώντας τα βλέμματα πάνω σου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!