tromaktiko: "Μια στραβή ήταν ο θάνατος του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι" - Εξοργιστική δήλωση από τον υφυπουργό...

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

"Μια στραβή ήταν ο θάνατος του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι" - Εξοργιστική δήλωση από τον υφυπουργό...



Ο υφυπουργός...
Μετανάστευσης υπερηφανευόταν ότι η κυβέρνηση έχει μειώσει την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα

Κάθε όριο ξεπέρασε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας που έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» το φόνο του 11χρονου Μάριου μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα.

Ερωτηθείς για το πρωτοφανές περιστατικό και τον αδόκητο θάνατο του 11χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια της εορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο κ. Μπαλάφας βρήκε αφορμή να... λιβανίσει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με το επιχείρημα ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα. Ήταν τέτοια η ζέση του υφυπουργού Γιάννη Μπαλάφα να μιλήσει για τα υποτιθέμενα επιτεύγματα της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει που διέπραξε την ύβρι να χαρακτηρίσει «μια στραβή» τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα.

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας.

Και σαν να μην φτάνει η εξίσωση του θανάτου του Μάριου, μαθητή της Ε' Δημοτικού, με μια... στραβή, ο υφυπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μπαλάφας συνέχισε: «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...».

«Τι άλλο να πω εγώ...»: Είναι ίσως το μοναδικό στο οποίο μπορεί κάποιος να συμφωνήσει με τον κ. Μπαλάφα, τον άνθρωπο που χαρακτήρισε τον θάνατο του Μάριου «μια στραβή». Τι να πει κανείς για πολιτικούς με τέτοιες απόψεις...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!