tromaktiko: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη της δολοφονίας του 11χρονου μαθητή στο Μενίδι

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη της δολοφονίας του 11χρονου μαθητή στο Μενίδι



Ειδικές ομάδες της Ο.Π.Κ.Ε. αλλά και το οικείο τμήμα Ασφαλείας Μενιδίου, χτενίζουν τις τελευταίες ώρες την περιοχή γύρω από το 6ο Δημοτικό σχολείο Μενιδίου, όπου χθες βράδυ βρήκε τραγικό θάνατο ο 11χρονος μαθητής από αδέσποτη σφαίρα...


Ήδη, έχουν γίνει προσαγωγές σε καταυλισμό που βρίσκεται κοντά στο σχολείο και εικάζεται ότι χθες βράδυ γινόταν γλέντι.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Οι πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για βλήμα 9 χιλιοστών, το οποίο εστάλη στα Εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. για να γίνει βαλλιστική και να διαπιστωθεί αν το όπλο από το οποίο προήλθε, έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Οι γονείς του άτυχου μαθητή
Τραγική φιγούρα η μητέρα του 11χρονου παιδιού. Η γυναίκα είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται στο σχολείο. Ήταν παρούσα στο περιστατικό και έτρεξε αμέσως στο πλευρό του παιδιού της. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε. Όταν είδαν αίμα πίστεψαν ότι το παιδί χτύπησε το κεφάλι του πέφτοντας.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι έχει συμβεί. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου διασωληνώθηκε αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν. Μετά την τραγική εξέλιξη οι γονείς του 11χρονου παιδιού κατέρρευσαν. Ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό τους για να τους στηρίξουν ψυχολογικά.

Το φιάσκο στο “Παίδων” και το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν
Σε τεράστιο φιάσκο για το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» εξελίσσεται η υπόθεση με τον θάνατο του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, δεν υπάρχει καμία αναφορά για τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι του μικρού παιδιού, αντιθέτως αναφέρεται ότι ο 11χρονος «έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους».

Έτσι λοιπόν προκύπτει το σοβαρό ερώτημα αν οι γιατροί που αντιμετώπισαν το περιστατικό εντόπισαν το τραύμα από τη σφαίρα. Παράλληλα, προκύπτει ένα ακόμα ερώτημα, το οποίο αφορά στον λόγο για τον οποίο η διοίκηση του νοσοκομείου εξέδωσε την ανακοίνωση τη στιγμή που εκκρεμεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών

Σε ένδειξη πένθους για την αιφνίδια και άδικη απώλεια του μαθητή της Ε’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών μέχρι την ημέρα τέλεσης της Εξοδίου Ακολουθίας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ο μαθητής της Ε’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, συμμετείχε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2017, στις εκδηλώσεις του σχολείου του για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς, όπου κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συντετριμμένοι από το συμβάν, ο Δήμαρχος Αχαρνών και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Παίδων για τη παροχή κάθε υποστήριξης προς την οικογένεια του μαθητή.

Εκ μέρους του Δήμου Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών εκφράζει, τη βαθιά θλίψη που φέρνει η αιφνίδια απώλεια του μαθητή και δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Αχαρνών στην οικογένεια του μαθητή, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει το τραγικότερο συμβάν που μπορεί να συμβεί σε γονείς.

Δείτε live εικόνα σε πραγματικό χρόνο στο πρώτο σε ενημέρωση Αστυνομικό portal της Ελλάδας ΕΔΩ: www.policenews.eu 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!