tromaktiko: Δείτε τι ζήτησε 15χρονο παιδί από την Αμερική που πάσχει από καρκίνο από το "Make a Wish" - Γιατί βρέθηκε στην Κρήτη; [photos]

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Δείτε τι ζήτησε 15χρονο παιδί από την Αμερική που πάσχει από καρκίνο από το "Make a Wish" - Γιατί βρέθηκε στην Κρήτη; [photos]



Είναι πραγματικά από τις ιστορίες που ξεχωρίζουν αλλά και συγκινούν...
Ο λόγος για ένα 15χρονο παιδί από την Αμερική που δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο και ζήτησε από το MAKE A WISH να έρθει στην Κρήτη. Μην πάει ο νους σας σε διακοπές και τα σχετικά. Η επιθυμία του 15χρονου παιδιού ήταν ξεκάθαρη : Θέλει να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.


Οι διαδικασίες έγιναν και το ραντεβού κλείστηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο για τις 20 Ιουνίου.

Έτσι την Τρίτη το πρωί το παιδί που θα έρθει μαζί με τους γονείς του θα περιμένει η ξεναγός Αθηνά Σφακάκη, η οποία δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση για την ξενάγηση της οικογένειας.



Όπως η ίδια ανέφερε στο cretewoman : “είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας αλλά και για μένα προσωπικά να ικανοποιήσω την επιθυμία του παιδιού. Είναι επίσης συγκινητικό για τον Πολιτισμό και την Ιστορία μας ότι το παιδί από όλο τον κόσμο επέλεξε να ζητήσει να ξεναγηθεί στο Ανάκτορο της Κνωσού. Το περιμένουμε με χαρά”.


Η κ.Σφακάκη έχει κάνει το ίδιο και στο παρελθόν με άλλο παιδί που εξέφρασε την ίδια επιθυμία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!