tromaktiko: Καταγγελία-σοκ 15χρονης από τη Ρόδο - "Η μητέρα μου θέλει να με σκοτώσει γιατί..."

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Καταγγελία-σοκ 15χρονης από τη Ρόδο - "Η μητέρα μου θέλει να με σκοτώσει γιατί..."



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου όταν είδαν μία ανήλικη μαθήτρια να...
περνάει το κατώφλι του για να καταθέσει μήνυση σε βάρος της ίδιας της μητέρας της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση!

Η 15χρονη από τον Αρχάγγελο, αφού προηγουμένως είχε καλέσει στη γραμμή SOS 1056 του Χαμόγελου του Παιδιού λέγοντας τι αντιμετωπίζει, μπήκε με φούρια στο κτίριο κοιτάζοντας ανυπόμονα τριγύρω της για να βρει κάποιον να τον ρωτήσει πού βρίσκεται το αρμόδιο γραφείο, ώστε να υποβάλει τη μήνυση. Οταν τελικά το βρήκε, ζήτησε να στραφεί νομικά εναντίον της γυναίκας που την έφερε στη ζωή, ισχυριζόμενη ότι δέχεται απειλές και κινδυνεύει η ζωή της:

«Με απειλεί με μαχαίρι ότι θα με σκοτώσει. Δέρνει εμένα και τα αδέρφια μου!» κατήγγειλε χαρακτηριστικά αφήνοντας άναυδους τους δικαστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι, ωστόσο, τη ρώτησαν αν είναι βέβαιη γι' αυτό. Η απάντηση της ανήλικης ήταν κοφτή και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης: «Φυσικά και είμαι»!

Αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες σύλληψης της 40χρονης μητέρας στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, με τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου να πηγαίνουν το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή και να της περνούν χειροπέδες. Σύμφωνα με την καταγγελία της μικρής, η μητέρα της βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν την έβρισε και άρχισε να τη χτυπάει στα χέρια, τα πόδια και το πρόσωπο με τα χέρια της, με τις παντόφλες της, αλλά και με τη ζώνη του παντελονιού της!

Ξέσπασμα

Οπως είπε η 15χρονη, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», δεν ήταν η πρώτη φορά που η μητέρα της τη χτύπησε, αφού και στο παρελθόν τής είχε επιτεθεί επανειλημμένως, δήθεν για να την εκδικηθεί επειδή επισκεπτόταν τον πατέρα της! Το κορίτσι δεν μπορούσε να χειραγωγήσει τον επτάχρονο αδερφό του κι αυτό ήταν άλλη μια αφορμή για να ξεσπάει πάνω του η μητέρα του, ή όταν δεν ήταν ευχαριστημένη από το... νοικοκυριό που του ανέθετε!

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι η 15χρονη ισχυρίστηκε πως κάποιες φορές η 40χρονη άρπαζε ένα κουζινομάχαιρο απειλώντας να τη σκοτώσει! Πάντως, η μαθήτρια δεν παρέλειψε να πει ότι η μητέρα της μετανιώνει έπειτα από κάθε ξυλοδαρμό και της ζητάει συγγνώμη, διαβεβαιώνοντάς την ότι δεν θα επαναληφθεί.
Από την  Εύα Παπαδάτου
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!