tromaktiko: Αυτός είναι ο άντρας που δολοφόνησε άγρια 24χρονη μασέζ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Αυτός είναι ο άντρας που δολοφόνησε άγρια 24χρονη μασέζ



Σε αχυρώνα στη Λουιζιάνα βρέθηκε... το κακοποιημένο πτώμα της 24χρονης Kayla Ann Denham. Για την άγρια δολοφονία της κατηγορείται ο 25χρονος πελάτης της Christopher Landry.

Η Kayla είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Christopher Landry στο καινούριο του σπίτι και αργότερα χάθηκαν τα ίχνη της. Οι φίλοι και η οικογένειά της ανησύχησαν που δεν επέστρεψε σπίτι και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με τις αρχές.




Το αγόρι της Kayla, που του είχε δώσει τη διεύθυνση και την ώρα του επαγγελματικού της ραντεβού, κάλεσε τις αρχές όταν την πήρε και δεν απάντησε στην κλήση του. Πάντα, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, του έδινε τις διευθύνσεις των πελατών της.

Μετά από έρευνες το αγόρι της εντόπισε το αυτοκίνητό της σταθμευμένο στο δάσος και γρήγορα κάλεσε τις αρχές. Λίγο αργότερα βρέθηκε και το πτώμα της σε κοντινό αχυρώνα.

Είχε στραγγαλιστεί και έφερε αμβλύ τραύμα στο κεφάλι. Ο Landry λέγεται ότι συνεργάζεται με την αστυνομία αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα να απαντηθούν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!