tromaktiko: Θρήνος για την Σκεύη - Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η περιπέτεια του μόλις 2,5 μηνών μωρού τους

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Θρήνος για την Σκεύη - Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η περιπέτεια του μόλις 2,5 μηνών μωρού τους



Είναι από τις περιπτώσεις που σκέφτεσαι ότι πραγματικά η ζωή σου μπορεί να έρθει «τούμπα» μόνο σε μερικές στιγμές...
Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η περιπέτεια του μόλις 2,5 μηνών μωρού τους.

Οι γονείς το βράδυ της τρίτης βρήκαν το παιδί τους αναίσθητο στο κρεβατάκι του, έτσι αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών το αγοράκι το μεσημέρι της Τετάρτης 7/6 άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η μαμά του Σκεύη χθες 8/6 αργά το βράδυ με βαριά καρδιά αποχαιρέτησε το αγγελούδι της ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έγραψε στην λεζάντα «Καλό ταξίδι μωράκι μου σ” αγαπώ πάρα πολύ όσα χρόνια και να περάσουν».

Ενώ γύρω στις δύο τα μεσάνυχτα μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το χαμό του παιδιού της δημοσίευσε ένα κείμενο στήριξης προς τον σύζυγό της με προφανή την δύναμη ψυχής της. Ομολογουμένως συγκινεί με τα λεγόμενα της. Διαβάστε αυτολεξεί το κείμενο της. «Αγάπη μου χθες χάσαμε το διαμάντι μας. Ο πόνος μας μεγάλος αλλά το αγγελάκι μας βλέπει μας και θέλει να είμαστε ευτυχισμένοι γιατί εκείνο έτσι είναι… ναι ξέρεις ότι θα σε στηρίξω. Θα πρέπει να βρω δύναμη να σταθώ στα πόδια μου να συνεχίσω… Τον άγγελο μας τον ήθελε ο θεός κοντά του… Βλέπω τις φωτογραφίες μας και σε όλες χαμογελούμε γιατί η αγάπη μας είναι δυνατή και ξαφνικά όλα άλλαξαν μετά από κάποια λεπτά… σ” αγαπώ σ” αγαπώ σ” αγαπώ….»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!