tromaktiko: ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ: 3 γυναίκες μαχαίρωσαν νηπιαγωγό στο Λονδίνο

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ: 3 γυναίκες μαχαίρωσαν νηπιαγωγό στο Λονδίνο



Νέο χτύπημα στο Λονδίνο, στο οποίο κυριαρχεί ο φόβος, μετά την τρομοκρατική επίθεση του προηγούμενου Σαββάτου...
(03/06), που είχε ως αποτέλεσμα οκτώ νεκρούς.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η επικεφαλής του νηπιαγωγείου Little Diamonds στη βρετανική πρωτεύουσα, τόνισε ότι μια εργαζόμενή μαχαιρώθηκε από τρεις γυναίκες που φώναζαν «ο Αλάχ θα σε πιάσει».

Πιστεύεται ότι το δέχθηκε επίθεση πισώπλατα, ενώ σύμφωνα με την επικεφαλής του νηπιαγωγείου σώθηκε από έναν άνδρα, ο οποίος έσπευσε να τη σώσει και τη μετέφερε μέχρι τον χώρο εργασίας της.

Η Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατικό χτύπημα. Ωστόσο, οι γονείς έλαβαν ειδοποίηση μέσω e-mail ότι τα σχολεία της περιοχής «σφραγίστηκαν» μετά την επίθεση.

«Όταν έφτασε στη δουλειά, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου και κάλεσα άμεσα την Αστυνομία. Είναι απόλυτα τρομακτικό αυτό που συνέβη. Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο στην… πόρτα σου», είπε η διευθύντρια του νηπιαγωγείου.

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι στις 9:36 ώρα Αγγλίας έλαβε μια κλήση για το συμβάν και βρήκε το θύμα με μια εγκοπή. Στη συνέχεια οδήγησε το θύμα στο σημείο του ατυχήματος, αλλά δεν βρέθηκε καμία από τις γυναίκες που έκαναν την επίθεση, ούτε προχώρησε σε κάποια σύλληψη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!