tromaktiko: Ραγίζουν καρδίες οι τελευταίες στιγμές της 43χρονης μητέρας στη Λέσβο

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ραγίζουν καρδίες οι τελευταίες στιγμές της 43χρονης μητέρας στη Λέσβο



Μια 43χρονη γυναίκα, που όπως έγινε...
γνωστό τα αρχικά της είναι Ε.Β. ξεψύχησε όταν το σπίτι της κατέρρευσε και την πλάκωσε. Η ιστορία της μητέρας δύο παιδιών είναι πραγματικά συγκλονιστική. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews, με το οποίο επικοινώνησε το star.gr, η 43χρονη τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το χθεσινό μεσημέρι έμελλε να είναι και το τελευταίο της ζωής της όταν άρχισε να σείεται η γη της Λέσβου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας μέσα στον πανικό του, επιχείρησε να τραβήξει τη γυναίκα του έξω από το σπίτι τους για να τη σώσει, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια…. Μπάζα έπεσαν και την καταπλάκωσαν καθιστώντας ανέφικτο να την βοηθήσει. Μάλιστα, τραυματίστηκε και ο ίδιος!

Η γυναίκα είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο καλούσαν οι άνδρες των σωστικών συνεργείων για να μπορέσουν να βρουν το σημείο που έχει εγκλωβιστεί.

Κάποια στιγμή το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπά και η 45χρονη ακόμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Οι χειρότεροι φόβοι τόσο του συζύγου της, όσο και των σωστικών συνεργείων επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα, όταν και εντοπίστηκε πεσμένη μπρούμυτα με χτύπημα στο κεφάλι.

Οι γιατροί που ήταν στο σημείο έκαναν απελπισμένες προσπάθειες να την επαναφέρουν, όμως ήταν ήδη αργά. Η Λέσβος θρηνούσε ήδη το πρώτο της θύμα από το σεισμό.

Τελικά ανασύρθηκε νεκρή από τα ερείπια, χθες στις 8.20 το βράδυ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!