tromaktiko: Φρίκη με 47χρονο νοσηλευτή: Έκανε ένεση σε 23χρονη της έβγαλε τα ρούχα, κατέβασε το παντελόνι του και… [video]

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Φρίκη με 47χρονο νοσηλευτή: Έκανε ένεση σε 23χρονη της έβγαλε τα ρούχα, κατέβασε το παντελόνι του και… [video]



Τι φρικιαστικό έκανε ο 47χρονος νοσηλευτής σε 23χρονη κοπέλα σε νοσοκομείο της Β. Ελλάδας;
Κάθειρξη 15 ετών για τον 47χρονο νοσηλευτή που κατηγορείται ότι νάρκωσε και αποπειράθηκε να βιάσει μια 23χρονη κοπέλα, λίγο αφότου βγήκε από το χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον Ιανουάριο του 2016, η 23χρονη κοπέλα εισήχθη σε νοσοκομείο στη Βόρεια Ελλάδα για επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Μόλις βγήκε από το χειρουργείο, πήγε σε θάλαμο, όταν ο 47χρονος νοσηλευτής ζήτησε να μείνει μόνος με την ασθενή στο δωμάτιο για να της χορηγήσει ηρεμιστική ένεση.

Στο διπλανό κρεβάτι βρισκόταν μια άλλη ασθενής που δεν έγινε αντιληπτή και όπως αναφέρει η αυτόπτης μάρτυς, όπως ήταν γυμνή η ασθενείς κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο κατηγορούμενος από την αρχή παραδέχτηκε το λάθος του και ζήτησε να δικαστεί, ωστόσο θεώρησε πως τον βάρυναν περισσότερες κατηγορίες από αυτές που έπρεπε.

Το δικαστήριο, όμως, τον έκρινε ένοχο για απόπειρα βιασμού, διάθεση και κατοχή ναρκωτικών, επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκθεση σε κίνδυνο. Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:



Διαβάστε και αυτό: 

Τρομερό θράσος 52χρονου βιαστή φοιτήτριας, Δάφνη: Απαιτεί να αλλάξουν την ποινή. Τι ζητά το "τέρας";

Τι ζητά ως ποινή ως 52χρονος βιαστής από τη Δάφνη;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!