tromaktiko: Ταξίδεψε σε 6 πόλεις για 22 ημέρες και πλήρωσε μόνο €1.300

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ταξίδεψε σε 6 πόλεις για 22 ημέρες και πλήρωσε μόνο €1.300



Αν είστε από αυτούς που προτιμούν να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, παρά να χαλαρώνουν στην ίδια παραλία για μια...
ολόκληρη εβδομάδα, τότε αυτό το κείμενο σας αφορά.

Σύμφωνα με το Airfare Spot, υπάρχουν έξι πόλεις τις οποίες μπορείς να επισκεφθείς σε ένα επικό ταξίδι 22 ημερών, ξοδεύοντας μόλις €1.300.

Το συγκεκριμένο οδοιπορικό, ξεκινάει την περιπέτειά του στις 8 Μαρτίου από το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης με πρώτο προορισμό το Λονδίνο, με κόστος €188. Η παραμονή στην πρωτεύουσα της Βρετανίας διαρκεί 5 ημέρες, που αποτελεί αρκετό χρόνο για να εξερευνήσει κανείς τη μητρόπολη της βορειοδυτικής Ευρώπης.

Στις 13 Μαρτίου, με πτήση της Wizz Air κόστους €90, μπορείτε να μεταφερθείτε στο Ντουμπάι, στο οποίο μπορείτε να διαμείνετε μερικές ημέρες, βλέποντας αξιοθέατα του σύγχρονου κόσμου, όπως τεράστια mall, ουρανοξύστες, καθώς και το IMG Worlds of Adventure, το οποίο είναι το μεγαλύτερο εσωτερικό θεματικό πάρκο του κόσμου.

Μετά από εκεί, στις 16 Μαρτίου, πετάτε για Σιγκαπούρη μόνο με €204, ενώ ένα 44ωρο στην Kochi της Ινδίας, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεμουδιάσετε και να εξερευνήσετε την παραλιακή πολιτεία της Kerala.

Επιπλέον, μια 5ωρη περιπλάνηση στην Kuala Lumpur της Μαλαισίας, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, ενώ για κάτι πιο «εξωτικό», οι ταξιδιώτες μπορούν να ξοδέψουν μόλις €23 για να πετάξουν σε ένα ταξίδι αστραπή στη Μομβάη.

Μετά το τριήμερο στη Σιγκαπούρη, μπορείτε να αρπάξετε το αεροπλάνο και να πετάξετε μέχρι το Σίδνει της Αυστραλίας, με €196. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά από δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την Τέχνη, τα εκλεκτά εστιατόρια, εκπληκτικές παραλίες στις οποίες μπορείτε να κάνετε σέρφινγκ. Εννοείται ότι δεν θα πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε την όπερα της πόλης για μία από τις δεκάδες παραστάσεις.

Στις 24 Μαρτίου, μια απευθείας πτήση θα σας πάρει στη Χονολουλού για λιγότερο από €280, ενώ η πτήση που θα σας πάει πίσω εκεί απ’ όπου ξεκινήσατε, στη Νέα Υόρκη δηλαδή, μετά από πέντε ημέρες στην εξωτική Χαβάη, θα σας κοστίσει μόλις €338.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!