tromaktiko: 6 εναλλακτικά μέρη για να βγείτε πρώτο ραντεβού

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

6 εναλλακτικά μέρη για να βγείτε πρώτο ραντεβού



1. Μια βόλτα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου για παγωτό
Το κέντρο της Αθήνας είναι υπέροχο την άνοιξη και μια βόλτα...
στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με παγωτό μηχανής είναι φανταστική ιδέα για πρώτο ραντεβού. Είναι μια καλή επιλογή γιατί θα μιλήσετε και θα γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον ενώ το γεγονός ότι κάνετε μια χαλαρή βόλτα θα σας ξεμπλοκάρει.

Τρόπος διαφυγής αν δεν σου αρέσει
Λες ότι πας να πάρεις παγωτό και δεν γυρνάς ποτέ, χιχιχι!


2. Να δείτε stand up comedy
Αν το χιούμορ παίζει μεγάλο ρόλο για σένα στη σχέση μια επίσκεψη σε stand up comedy θα σου δείξει αν ταιριάζετε- γιατί αν δεν γελάτε με τα ίδια πράγματα ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.

Τρόπος διαφυγής αν δεν σου αρέσει
Στο ίδιο concept με πριν, πηγαίνεις τουαλέτα και δεν γυρνάς ποτέ.

3. Να αποδράσετε από το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room
Στο escape room θα ανακαλύψετε αν μπορείτε να συνεργαστείτε και να συνεννοηθείτε- δύο πράγματα πολύ βασικά για να έχει μέλλον μια σχέση. Μια επίσκεψη στο Turkish Euroleague Escape Room στο χώρο της Game Over στο Village Shopping & More (Θηβών 228 και Παρνασσού, Άγιος Ι. Ρέντης) αρκεί και για να περάσετε καλά, να γελάσετε και να δείτε αν αξίζει να βγείτε και δεύτερο ραντεβού.

Τρόπος διαφυγής αν δεν σου αρέσει
Μπορείς να αποδράσεις κυριολεκτικά από το δωμάτιο και να βγεις (νικήτρια) χωρίς αυτόν!


4. Να πάτε για ποτό σε καραόκε μπαρ
Ακούγεται τρομακτικό αλλά το καραόκε μπαρ είναι εξαιρετική ιδέα αν το να πας σε ένα μπαρ μαζί του και να έχετε άβολες σιωπές σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς κάτω από το πάπλωμα. Είναι ξεκάθαρα έξω από το comfort zone των περισσότερων, αλλά είναι fun και με ένα- δυο ποτά παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεραθείτε στα γέλια. Εκτός και αν τραγουδάει Άντζελα και εσύ Radiohead.

Τρόπος διαφυγής αν δεν σου αρέσει
Τραγουδάς το Bye- Bye-Bye των *NSYNC, πληρώνεις το λογαριασμό και του λες ότι έχεις πρωινό ξύπνημα.


5. Μια επίσκεψη σε μουσείο
Μια φοβερά safe επιλογή είναι το μουσείο, αφενός γιατί η τόση τέχνη γύρω σας θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό σας και αφετέρου γιατί μπορείτε να καταλάβετε πολλά ο ένας για τον άλλον από τον τρόπο που θα βιώσετε αυτή την εμπειρία.


6. Να κάνετε ποδηλατάδα
Αν π.χ εσύ είσαι άνθρωπος που παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια ενώ εκείνος αράζει μονίμως στην πλατεία Αγίας Ειρήνης αυτό το είδος ραντεβού θα σας δείξει κατά πόσο ταιριάζετε ενώ παράλληλα θα κάψει και το παγωτάκι που θα φάτε όταν αράξετε στην Αρεοπαγίτου (όλα τα έχω σκεφτεί, το βλέπεις!)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!