tromaktiko: Τηλεοπτική βόμβα στον Alpha: Κόβεται το πιο δυνατό χαρτί της απογευματινής ζώνης!

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Τηλεοπτική βόμβα στον Alpha: Κόβεται το πιο δυνατό χαρτί της απογευματινής ζώνης!



Λίγοι το περίμεναν πριν μερικούς μήνες…
Όταν ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το δεύτερο μισό της σεζόν, Alpha και Άκης Πετρετζίκης σίγουρα δεν περίμεναν ότι λίγους μήνες μετά το τηλεοπτικό προϊόν τους, στο οποίο πόνταραν πολλά και ήταν στα χαρτιά το πιο δυνατό χαρτί της απογευματινής ζώνης, θα τελείωνε τον κύκλο του τόσο γρήγορα και τόσο άδοξα. Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι Ready, steady, Cook του Άκη Πετρετζίκη, το οποίο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες καναλιού και συντελεστών με αποτέλεσμα να κοπεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, μόλις συμπληρωθούν 50 επεισόδια.

Ο λόγος όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η πορεία της εκπομπής, η οποία δεν κατόρθωσε σε κανένα σημείο να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.


Τα μονοψήφια νούμερα, σε συνδυασμό με την έλλειψη δυναμικής που θα μπορούσε να αφήσει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για ανάκαμψη στο μέλλον οδήγησε τους ανθρώπους του καναλιού στην απόφαση να μη συνεχίσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς το κόστος της ήταν μεγάλο και τα αποτελέσματα πενιχρά.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα μάλιστα ο ίδιος ο παρουσιαστής από την αρχή είχε ενδοιασμούς για το συγκεκριμένο κόνσεπτ, καθώς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει άμεσα αποδεκτό από το τηλεοπτικό κοινό, ούτε ότι είχε τις προδιαγραφές να γίνει η επιτυχία της σεζόν. Και όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, είχε απόλυτο δίκιο. 

Αν και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και για τις δυο πλευρές ο Alpha συνεχίζει να στηρίζει τον Πετρετζίκη, καθώς το γκελ του στο νεανικό κοινό (που είναι αυτό που κοιτάει το κάθε κανάλι πλέον) παραμένει μεγάλο και είναι βέβαιο ότι θα αναζητήσει νέο project για να τον αξιοποιήσει. 

Θεωρείται δεδομένο επίσης ότι αυτή τη φορά θα επιλέξουν μια πιο σίγουρη λύση, πιο κοντά σε αυτά που έχει δοκιμάσει ήδη ο Πετρετζίκης, αποφεύγοντας τα πειράματα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!