tromaktiko: Χανιά: Απειλεί την οικογένεια του μέσα από την φυλακή - Θα σε κάνω σάκο του μποξ είπε στην κόρη του

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Χανιά: Απειλεί την οικογένεια του μέσα από την φυλακή - Θα σε κάνω σάκο του μποξ είπε στην κόρη του



"Θα σε μετατρέψω σε σάκο του μποξ" είπε στην ανήλικη κόρη του...


- Αμετανόητος εμφανίζεται ο Χανιώτης πατέρας μέσα από την φυλακή

Απίστευτο θράσος φαίνεται οτι έχει ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του σε χωριό των Χανίων, μια υπόθεση που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ και είχε αποκαλύψει πρώτο το Flashnews.gr

Τι και αν βρίσκεται στην φυλακή, σύμφωνα με την ομάδα "Βοήθα με να Μπορώ", δεν εμφανίζεται καθόλου μετανιωμένος για τις πράξεις του αλλά συνεχίζει αν απειλεί την οικογένεια του.

Να σημειωθεί άλλωστε ότι τόσο η μητέρα του παιδιού όσο και τα παιδιά της, βρίσκονται υπό τον διαρκή φόβο αφού όπως είχε δηλώσει και η ίδια πριν από λίγες ημέρες, "Μέχρι τώρα φοβάμαι... Νομίζω οτι θα γυρίσει στο σπίτι και θα με σκοτώσει εμένα ή τα παιδιά μου"

Δείτε την ανάρητηση της σελίδας Βοήθα με να μπορώ"

"Δεν τον σταματάνε ουτε τα σίδερα της φυλακής... Μόλις εχθες πάλι ο πα-ΤΕΡΑΣ της ανήλικης χανιώτισσας πήρε τηλέφωνο την οικογένεια του και απείλησε την κόρη του την οποία είχε μετατρέψει σε σάκο του μποξ λέγοντας της επί λέξη ( με συγχωρείς? Δε με συγχωρείς ε? Μόλις βγω εξω θα σου δείξω εγώ ποιόν συγχωρείς και ποιόν δεν συγχωρείς θα μου δώσετε αναφορά ένας ένας κάτσε και θα δεις)... Δεν φαίνεται να έχει μετανοήσει ούτε στιγμή για τις πράξεις του... Πρωί μεσημέρι βράδυ τους παίρνει τηλέφωνο μέσα απο την φυλακή και αφού πλέον δεν μπορεί να τους κακοποίηση σωματικά αρχίζει την ψυχολογική βία με απειλές και βρισιές εναντίον στην μάνα και την κόρη που τον κατήγγειλαν.. Η οικογένεια έχει άμεση ανάγκη την βοήθεια και την στήριξη όλων μας.."

Διαβάζοντας την παραπάνω ανάρτηση καταλαβαίνει κανείς ότι η οικογένεια βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο, δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που είχε χειροδικήσει σε βάρος τους, ενδεικτικό το βίντεο που κυκλοφόρησε από την εκπομπή Tatiana - Live.

Αυτή την φορά η οικογένεια,δέχεται μια άλλη μορφη βίας, αυτή της ψυχολογικής.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!