tromaktiko: Δε μασάει ούτε απο εμπάργκο ο Εμίρης του Κατάρ: Δείτε τι αυτοκίνητο πήρε...

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δε μασάει ούτε απο εμπάργκο ο Εμίρης του Κατάρ: Δείτε τι αυτοκίνητο πήρε...



Ο Εμίρης του Κατάρ, δε πτοείται από το εμπάργκο του Αραβικού κόσμου...
και τις απειλές του πλανητάρχη και σύντομα θα αναπαύεται στο νέο του αυτοκίνητο που δεν είναι άλλο απο το νέο μοντέλο της Rolls-Royce.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εμίρης Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θανί είναι απο τους πρώτους (αν όχι ο πρώτος) που έβαλε παραγγελία για την πολυτελή Sweptail.





Η Rolls, με την μακροχρόνια παράδοση στα αυτοκίνητα- ύμνους στην άνεση και στην πολυτέλεια, παρουσίασε πρόσφατα την εντυπωσιακή, υπερπολυτελή limo η οποία αναστάτωσε το αντίστοιχο κοινό τέτοιων κατασκευών. Σημαία στην Γερμανική εταιρεία (πρώην Βρετανική) αποτελούν τα θέλω του πελάτη με τον ιδιοκτήτη να συνεργάζεται ουσιαστικά με το σχεδιαστικό τμήμα της Rolls-Royce, προκειμένου να βρουν τι του ταιριάζει καλύτερα. Ο σχεδιασμός έχει κάτι από τα εξωτικά και πολυτελή yacht. Κάτι που το καταλαβαίνεις μεμιάς χαζεύοντας το αυτοκίνητο κατά μήκος του.

Βασισμένη κυρίως στη Phantom, η τεράστια και υπερπολυτελής Rolls-Royce παίρνει κίνηση από τον θηριώδη 6.75 λίτρων V12 κινητήρα της Phantom με την ισχύ να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και την παράδοσή της στον μεγιστάνα τυχερό πελάτη…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!