tromaktiko: Πάτρα: Ο αλλόκοτος διαρρήκτης οχημάτων και η απίστευτη αντίδραση του

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πάτρα: Ο αλλόκοτος διαρρήκτης οχημάτων και η απίστευτη αντίδραση του



Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα του...
περασμένου Σαββάτου στο Μπεγουλάκι Πατρών, όταν επίδοξος διαρρήκτης Ι.Χ αυτοκίνητων έκανε την εμφάνιση του, μέσα στο μαύρο σκοτάδι

Ο δράστης που πήγαινε από το ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο άλλο, γειτονιάς που βρίσκεται πλησιόν της Πατρών Κλάους, επιχειρώντας να βρεί ξεκλείδωτες πόρτες, έγινε αντιληπτός από γυναίκα κάτοικο. Στην προσπάθεια της να αποτρέψε την κλοπή του επαγγελματικού οχήματος του συζύγου της, φώναζε στον διαρρήκτη από το μπαλκόνι. Εκείνος της ζητούσε να μην μιλά δυνατα, λέγοντας της πως δεν κάνει κάτι ...και τράπηκε σε φυγή.

Τις φωνές της άκουσαν και άλλοι περιοίκοι που βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι είχε συμβεί. Λίγα λεπτά αργότερα, ο δράστης επέστρεψε στο σημείο, όχι για να τελειώσει τη "δουλειά" που είχε αφήσει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, για να διαφύγει από άλλον κάτοικο το όχημα του οποίου επιχείρησε να διαρρήξει.

Κατά την επιστροφή του "συνάντησε" το πρώτο υποψήφιο θύμα του, την γυναίκα, λέγοντας της "συγγνώμη,σύγγνωμη,δεν έκανα τίποτα" και συνέχισε να τρέχει.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ο "αλλόκοτος" δράστης, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, από άνδρες της Άμεσης Δράσης Πατρών. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κουκούλα τύπου full face, ένα φακό, ένα μικρό σουγιά και πέντε γάντια.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!