tromaktiko: Εμετικό παραλήρημα του Όλιβερ Στόουν: "Δεν είχα πόδια ή φόρεμα"

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Εμετικό παραλήρημα του Όλιβερ Στόουν: "Δεν είχα πόδια ή φόρεμα"



Τον πόνεσε τον Όλιβερ Στόουν που μια γυναίκα πήρε συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και μάλιστα πριν...
βγει στη δημοσιότητα το δικό του ντοκιμαντέρ για τον πρόεδρο της Ρωσίας. Και πληγώθηκε τόσο ο "ανδρισμός" του, που έβγαλε ό,τι κακία είχε μέσα του κατά της δημοσιογράφου του NBC Μέγκιν Κέλι, με άκρως σεξιστικό τρόπο.
Μιλώντας στη New York Post για το ντοκιμαντέρ του, ο Στόουν αποκάλεσε "όμορφη" την Κέλι και γι’ αυτό της έδωσε συνέντευξη ο Πούτιν, αλλά… απροετοίμαστη για τη συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ρωσίας. Μάλλον, λιγότερο προετοιμασμένη απ’ ό,τι ήταν ο ίδιος. Ο οποίος δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά θεωρεί πως ήταν καλύτερος από εκείνη…

Όταν ο δημοσιογράφος Μάικλ Κάπλαν της Post ρώτησε τον Στόουν γιατί πιστεύει ότι ο Πούτιν δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στην Κέλι, ο σκηνοθέτης απάντησε: «Η Μέγκιν είναι πιο όμορφη από μένα» και υποστήριξε ότι δεν ήταν καλά προετοιμασμένη για να πάρει τη συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο.

Και κάπου εκεί ξεχύθηκε ο σεξιστικός του εμετός. «Μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Είναι όμορφη, αλλά δεν ήταν προετοιμασμένη όπως ήμουν εγώ. Δεν γνώριζε για τα ψηφιακά αποτυπώματα. Δεν ήταν προετοιμασμένη. Δεν είχα πόδια ή ένα φόρεμα όπως η Μέγκιν. Δεν είχα καμία σχέση με την Μέγκιν. Ήταν η αμερικανική δικτυακή προσέγγιση στις ειδήσεις: ηχηροί, λαμπεροί, όμορφοι άνθρωποι».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!