tromaktiko: Χαμός: Πήγαν σε ταβέρνα και τους χρέωσαν μέχρι και… - Δε θα πιστεύετε το λογαριασμό

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Χαμός: Πήγαν σε ταβέρνα και τους χρέωσαν μέχρι και… - Δε θα πιστεύετε το λογαριασμό



Πολίτης πήγε σε ταβέρνα, πλήρωσε τα μαλλιά της κεφαλής του και στο τέλος δεν ήταν καν μεζέδες...Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση πολίτη στη σελίδα του Facebook «που πήγαμε και δεν μας άρεσε» καθώς όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ταβέρνα στην Λευκωσία μεταχειρίστηκε αυτόν και την παρέα του επιεικώς απαράδεκτα.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, οι μεζέδες που χρεώθηκαν δεν ήταν καν μεζέδες αφού τα κρεατικά περιλάμβαναν τελικά μόνο σουβλάκι-σιεφταλιά.

Μάλιστα, δεν έφταναν μόνο αυτά, καθώς ο ιδιοκτήτης όπως παρουσιάζεται και στην απόδειξη τους χρέωσε μέχρι και την μουσική για 4 ευρώ το άτομο, δηλαδή πλήρωσαν έξτρα 88 ευρώ μόνο και μόνο για την μουσική.

Πάντως ο συγκεκριμένος κύριος και η παρέα του σύμφωνα με την απόδειξη πλήρωσαν κάπου στα 524 ευρώ, με τον ιδιοκτήτη να τους χρεώνει όχι μόνο τη μουσική αλλά και έξτρα σαλάτα και πίττα.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση πάντως έχει συγκεντρώσει αρκετά σχόλια, με αρκετούς να σχολιάζουν αρνητικά το εν λόγω περιστατικό, ενώ κάποιοι χιουμοριστικά διερωτήθηκαν γιατί δεν τους χρέωσε τις καρέκλες ή τον αέρα που ανέπνεαν εντός του μαγαζιού.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!