tromaktiko: Ο Δήμος Πατρέων κάλεσε τα καρναβαλικά πληρώματα για την πορεία, αλλά πήγαν μια χούφτα άνθρωποι

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ο Δήμος Πατρέων κάλεσε τα καρναβαλικά πληρώματα για την πορεία, αλλά πήγαν μια χούφτα άνθρωποι



Μόλις ένα πλήρωμα από τα περίπου 200 που...
συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Πατρινό Καρναβάλι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος για να συζητήσουν την συμμετοχή των καρναβαλικών ομάδων στην αγωνιστική πρωτοβουλία, που πήρε η Δημοτική Αρχή ενάντια στην ανεργία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, απόψε στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, μόνο ένα προσήλθε από τα πληρώματα, αυτό γνωστού καρναβαλιστή, και κανένας άλλος.

Πηγές σημειώνουν πως κατά κύριο λόγο αυτό που τονίζουν είναι πως δεν θέλουν να πολιτικοποιηθεί το Πατρινό Καρναβάλι.

Βέβαια η διαμάχη μεταξύ Δημοτικής Αρχής και καρναβαλικών πληρωμάτων κρατά καιρό, μετά την απομάκρυνση από τις πρώην αποθήκες του ΑΣΟ, εκεί που είχαν βρει "στέγη" τα πληρώματα για να κάνουν τις κατασκευές τους.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν πως "εδώ και ένα μήνα από τη σύσκεψη που κάναμε με τον ίδιο τον Κώστα Πελετίδη και μας υποσχέθηκε άμεσα λύση, δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα"!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δήμος Πατρέων και το Δημοτικό Συμβούλιο πήραν απόφαση για μια νέα αγωνιστική πρωτοβουλία στις 25 του Ιούνη 2017, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Στο επίκεντρο της νέας λαϊκής κινητοποίησης θέτουμε και πάλι το αίτημα  εργαζομένων και  ανέργων  «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».

Με την μαζική συμμετοχή και την αγωνιστική παρουσία δεκάδων φορέων, σωματείων και συλλόγων, με την κινητοποίηση των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας μας, «πλημμυρίζουμε» τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!