tromaktiko: Το χρονικό της τραγωδίας με τον νεκρό αγγελούδι

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Το χρονικό της τραγωδίας με τον νεκρό αγγελούδι



Μία αδέσποτη σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής του μαθητή της 5ης Δημοτικού την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η...
καλοκαιρινή σχολική γιορτή. Τραγική ειρωνεία, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στον κεντρικό της δελτίο ειδήσεων, το γεγονός ότι η μητέρα του 11χρονου είναι δασκάλα στο ίδιο σχολείο.

«Εκεί που καθόμασταν και περιμέναμε να αρχίσει η επόμενη παράσταση, ξαφνικά το παιδάκι έπεσε κάτω. Με το που έπεσε κάτω, φώναξε η διευθύντρια ότι "λιποθύμησε το παιδί, γρήγορα να καλέσουμε ένα ασθενοφόρο". Πλησίασα λίγο προς τα εκεί, είδα ότι είχε γεμίσει κάτω αίματα. Νομίζαμε ότι έπεσε το παιδί με το κεφάλι, λιποθύμησε, και χτύπησε και άνοιξε το κεφάλι του», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας στον ΕΡΤ.

Μέσα σε λίγα λεπτά φτάνει η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο 11χρονος διασωληνώνεται και μεταφέρεται στο Παίδων «Αγία Σοφία» χωρίς σφυγμό. Επί 50 λεπτά οι γιατροί προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών αναφέρει πως το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι από την πτώση του στο έδαφος. Τα πραγματικά αίτια του θανάτου έμελλε να τα αποκαλύψει η ιατροδικαστική εξέταση της επόμενης ημέρας.

«Ο θάνατος είναι βαριές κακώσεις της κεφαλής από βολίδα πυροβόλου όπλου. Έχει δεχτεί μια σφαίρα στο κεφάλι το παιδί», ανέφερε ο ιατροδικαστής.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!