tromaktiko: Νέα Δεξιά: "Άντρο εγκληματιών η ΑΣΟΕΕ υπό το βλέμμα του υπουργού

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Νέα Δεξιά: "Άντρο εγκληματιών η ΑΣΟΕΕ υπό το βλέμμα του υπουργού



Την περιοχή πέριξ της ΑΣΟΕΕ επισκέφθηκε σήμερα 19/6 έπειτα από καταγγελίες κατοίκων και επαγγελματιών κλιμάκιο της Νέας Δεξιάς, αποτελούμενο από τους...
Γραμματείς Δημογραφικού-Μεταναστευτικού, Γιάννη Παγώνη, Οικονομικών, Απόστολο Κρητικόπουλο και Δημοσίας Τάξεως, Μπάμπη Μηνόπετρα. Μετά το πέρας της επισκέψεως εξεδόθη από κοινού από τις τρεις γραμματείες η κάτωθι ανακοίνωση:

Η Ελλάδα κυβερνάται από ανθρώπους, οι οποίοι φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό και συγχρόνως παρέχουν επιδόματα αλλά και ποινική ασυλία σε συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, όπως λαθρομετανάστες, παράνομοι μικροπωλητές, αλλά και εξτρεμιστικά στοιχεία.

Στις παρυφές του «αβάτου» των Εξαρχείων, μπροστά από την ΑΣΟΕΕ έχει παγιωθεί μια εξωφρενικά προκλητική κατάσταση. Λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει, με τη βοήθεια των γνωστών ανθελλήνων «αλληλέγγυων» και των αριστερών φοιτητικών οργανώσεων, το πεζοδρόμιο της ΑΣΟΕΕ αλλά και το ίδιο το πανεπιστημιακό ίδρυμα, πάντα με τις ευλογίες των κυβερνώντων, σε ναό λαθρεμπορίου. Παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις και τις καταγγελίες των κατοίκων και επαγγελματιών, τόσο η κυβέρνηση όσο και ο Δήμος Αθηναίων κρατούν μίαν εκνευριστικά παθητική στάση, νομιμοποιώντας ουσιαστικά αυτήν την παράνομη δραστηριότητα, που κοστίζει στο κράτος αρκετά δις ευρώ ετησίως.

Το «άσυλο ιδεών» είναι συνώνυμο της ασυδοσίας. Το λαθρεμπόριο, η κατάληψη δημοσίου χώρου και ο αισθητικός φασισμός είναι προφανώς κι αυτά «ιδέες». Είναι «δικαίωμα». Δικαίωμα των λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων.

Είναι δεδομένο ότι ο αρμόδιος υπουργός είναι ενήμερος για το έγκλημα, γνωρίζει για το κοντέινερ που καταφθάνει τις πρώτες πρωινές ώρες και μοιράζει την πραμάτεια, γνωρίζει για την πώληση ναρκωτικών και για τις κλειδωμένες αίθουσες. Γνωρίζει επίσης για την πώληση λαθραίων τσιγάρων μέσα από τα κάγκελα ακόμη και την Κυριακή που η ΑΣΟΕΕ είναι κλειστή. Γνωρίζει και αδρανεί εσκεμμένα, χάριν των ιδεοληψιών που υπηρετεί και των πολιτικών αλλά και οικονομικών συμφερόντων που κρύβονται πίσω από αυτές. Καλύτερα να μετονομάσει το υπουργείο σε Υπουργείο Προστασίας του Εγκλήματος, ώστε να λέμε πράγματα με τ’ όνομά τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!