tromaktiko: Θα κάνει το γύρο του κόσμου δωρεάν χάρη στο όνομά της

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Θα κάνει το γύρο του κόσμου δωρεάν χάρη στο όνομά της



Ο 28χρονος Jordan Axani είχε κλείσει τα εισιτήρια για να γυρίσει τον κόσμο με την κοπέλα του, Elizabeth Gallagher. Όμως, τα πράγματα στράβωσαν...
και εκείνη τον χώρισε. Αυτός όμως αποφάσισε πώς το ταξίδι έπρεπε να πραγματοποιηθεί, και για να μη χαθεί το εισιτήριο έβαλε αγγελία ζητώντας μια κοπέλα με το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Το εισιτήριο αξίας μερικών χιλιάδων δολλαρίων είναι μη ανταλλάξιμο και μη μεταβιβάσιμο και αφού είχε κλειστεί στο όνομα Elizabeth Gallagher ο Jordan έπρεπε να βρει μια κοπέλα με ακρθιβώς αυτά τα στοιχεία. Το ταξίδι ξεκινά την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου με στάσεις στην Πράγα, το Παρίσι, τη Μπανγκόκ, το Νέο Δελχί και τελικό προορισμό το Τορόντο.

Ο Jordan λαβε 18 «αιτήσεις» από Elizabeth Gallagher και διάλεξε την τυχερή. Είναι μια 23χρονη φοιτήτρια, η οποία ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη άλλο δεσμό και όπως είπαν πρόκειται για ένα καθαρά πλατωνικό… ταξίδι.

«Δεν θέλω ανταλλάγματα. Δεν ψάχνω σύντροφο, ρομαντισμό, ναρκωτικά, ή να βγάζουμε μαζί selfies μπροστά από τη χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πράγα» γράφει ο Τζόρνταν. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως έναν «απόλυτα φυσιολογικό τύπο που ζει στο Τορόντο».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!