tromaktiko: Ας βοηθήσουμε όλοι! Τραγικές ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Συγκλονίζει με τον αγώνα που δίνει ο παρουσιαστής [photos]

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ας βοηθήσουμε όλοι! Τραγικές ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Συγκλονίζει με τον αγώνα που δίνει ο παρουσιαστής [photos]



Συγκλονίζει με τον αγώνα που δίνει ο παρουσιαστής του τροχού της τύχης...
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δίνει εδώ και καιρό ένα μεγάλο αγώνα, προκειμένου νσ σώσει τον Βαγγέλη, τον πεντάχρονο βαφτισιμιό του.

Ο Πέτρος με συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso κάνει έκκληση σε όσου μπορούν να βοηθήσουν έτσι ώστε να μαζευτούν τα χρήματα που θα στείλουν τον μικρό Βαγγέλη σε νοσοκομείο Μemorial όπου εκεί έχει πολλές πιθανότητες να γίνει καλά.

Ο μικρός Βαγγέλης παλεύει με τον καρκίνο από τα δυο του χρόνια και έχει βγει νικητής, Το νευροβλάστωμα όμως είναι μια επιθετική μορφή καρκίνου και δυστυχώς επιστρέφει και πάλι.

Ο Πέτρος έχει βάλει στόχο να σώσει τον Βαγγελάκη από τον καρκίνο και ζητάει τη βοήθεια όλου του κόσμου και άνοιξε στον facebook μια σελίδα «Fight for Evangelos life» προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να κάνει ο μικρός μια σειρά πειραματικών εμβολίων που του δίνουν 85% πιθανότητα να γίνει καλά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

 Η αφήγηση του Πέτρου είναι συγκλονιστική. Τον συναντήσαμε στο σπίτι του, όπου βρισκόταν και η μητέρα του Βαγγέλη, Δήμητρα Βογιατζή. Λίγο νωρίτερα, οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει με τον μικρό, που νοσηλεύεται στο Λονδίνο, μέσω Skype. Μιλώντας για τον Βαγγέλη, ο Πέτρος χαμηλώνει το βλέμμα και σφίγγει τα χέρια του σαν να παίρνει δύναμη. «Αποφάσισα να ξεκινήσω μια μεγάλη φιλανθρωπική εκστρατεία αγάπης ζητώντας τη στήριξη του κόσμου, μέσα από συναυλίες, αθλητικές συναντήσεις και όχι μόνο. Παρακαλώ όλους να βοηθήσουν. Μόνο μια ελπίδα έχουμε, αλλά κοστίζει 500.000 δολάρια.




ΟΛΟΙ μαζί μια αγκαλιά για τον 5χρονο Βαγγέλη που παλεύει να νικήσει μια επιθετική μορφή καρκίνου...
Ο Βαγγέλης πρέπει να νοσηλευτεί στο Memorial και πρέπει να συγκεντρωθούν 500.000 δολάρια.-- ο νονός του Πέτρος Πολυχρονίδης και η μητέρα του μικρού, κάνουν έκκληση για βοήθεια...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!