tromaktiko: Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο Ηράκλειο - Ανήκουν σε αγνοούμενο;

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο Ηράκλειο - Ανήκουν σε αγνοούμενο;



Οι τελευταίες πληροφορίες για την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, λένε ότι εκτός από τα οστά από...
ανθρώπινο πόδι που βρέθηκαν στη θάλασσα του λιμανιού, βρέθηκαν και νέα οστά καθώς και ένα τσαντάκι μέσης με προσωπικά αντικείμενα όπως αστυνομική ταυτότητα και άλλα.

Τα παραπάνω ευρήματα, είναι αποτέλεσμα των ερευνών από τους δύτες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που βούτηξαν στην προβλήτα 6 στο Καρνάγιο...

Σύμφωνα με το ekriti, η αστυνομική ταυτότητα που ήταν στο τσαντάκι, ανήκει σε άνδρα ο οποίος αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου από το Ηράκλειο, ωστόσο οι Λιμενικές Αρχές δεν μπορούν για την ώρα να πουν με σιγουριά αν τα οστά ανήκουν στον συγκεκριμένο άνδρα ή όχι. Μάλιστα, όπως μετέφεραν στο ekriti έμπειροι Λιμενικοί, αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι στα οστά δεν υπήρχε καθόλου ανθρώπινος ιστός. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι αν τα οστά ανήκουν στον αγνοούμενο του οποίου η ταυτότητα βρέθηκε μέσα στο μαύρο τσαντάκι μέσης, τότε πώς γίνεται από τα τέλη του Μάρτη μέχρι σήμερα, να μην υπάρχει ίχνος ιστού.

Νωρίς το απόγευμα, στις έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου συμμετέχουν και άνδρες από την 3η ΕΜΑΚ.
Υπενθυμίζεται ότι το ανθρώπινο οστό βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι. Πάνω του είχε μία κάλτσα και ένα παπούτσι. Μάλιστα, ο αριθμός του παπουτσιού, είναι 44, όσο δηλαδή και ο αριθμός του παπουτσιού το οποίο φορούσε ο αγνοούμενος άνδρας τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Αυτό που μένει είναι να γίνει η ταυτοποίηση των οστών με το δείγμα DNA το οποίο θα δώσουν στις αρμόδιες Αρχές οι συγγενείς του αγνοούμενου και οι οποίοι – σύμφωνα με πληροφορίες – έχουν κληθεί ήδη από τις Λιμενικές Αρχές για να ενημερωθούν σχετικά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!