tromaktiko: Φωτογενείς πόζες για σένα που δεν αντέχεις να σε βγάζουν φωτογραφίες

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Φωτογενείς πόζες για σένα που δεν αντέχεις να σε βγάζουν φωτογραφίες



Κάποιοι κοιτάνε την κάμερα και φωτίζεται το πρόσωπό τους, το χαμόγελό τους μοιάζει τελείως φυσικό και δείχνουν...
πόσο καλά περνάνε εκείνη τη στιγμή. Αυτό το post ΔΕΝ αφορά αυτά τα άτομα, να περάσουν έξω γιατί δεν θα νιώσουν τον πόνο όσων δεν έχουν φωτογένεια.
Αν όμως μοιάζεις κάπως ΕΤΣΙ όταν βγάζεις φωτογραφίες,



κάνε καφέ και έλα να τα πούμε λίγο, γιατί εντόπισα 5 πόζες- κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να φωτογραφηθείς χωρίς να νιώσεις άβολα και να κοκκινήσεις μέχρι τα αυτιά.

Πιάσε τα γυαλιά σου
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όταν νιώθεις άβολα στις φωτογραφίες είναι τα χέρια σου, τι στο καλό να τα κάνεις; Πιάσε τα γυαλιά σου πάρα πολύ ανέμελα, ορίστε problem solved.


Βάλε τα χέρια στις τσέπες
Δεν θέλεις να πιάσεις τα γυαλιά σου; Μην μου αγχώνεσαι. Μπορείς να τα βάλεις στις τσέπες του παντελονιού ή της φούστας σου και έτσι δεν θα κοιτάς τα άκρα σου με απορία σαν να φύτρωσαν πριν 3 λεπτά.


Ακούμπα σε ένα τοίχο
Νομίζεις οι bloggers που ξαποσταίνουν ανά δύο post σε άγνωστα τοιχάκια σπιτιών το κάνουν γιατι εκτιμάνε τη δουλειά του σοβατζή; Ούτε καν. Ξέρουν απλά ότι αυτή η πόζα κολακεύει τους πάντες. Ακουμπάς τον ένα ώμο στον τοίχο, ή τη μέση σου, σηκώνεις το ένα πόδι στον τοίχο ΤΣΟΥΠ έτοιμη η casual και cool φωτογραφία.


Μην κοιτάς την κάμερα
Κοίτα δίπλα, κάτω, πάνω. Χάζεψε το ωραίο αγόρι στο διπλανό τραπέζι και θα δεις πόσο πιο φυσικά θα χαμογελάσεις από το να κοιτάς απευθείας στο φακό της κάμερας.


Πέρνα καλά!
Οκ, αυτό δεν είναι πόζα αλλά αυτή είναι μια συμβουλή που δίνω πάντα στην πιούτι μας, όταν χρειάζεται να τη φωτογραφίσω για τα instagram posts- βέβαια μην το παρακάνεις και φαίνεται ότι υπερπροσπαθείς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!