tromaktiko: Σκάνδαλο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Σκάνδαλο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο



Υπάλληλοι γραμματείας κατηγορούνται ότι «φτιάχνουν» πλαστές βεβαιώσεις με το αζημίωτο...
Αναμένεται παρέμβαση εισαγγελέα. Που βρίσκεται ο Πρύτανης;

Μια σοβαρότατη καταγγελία από τον δευτεροετή φοιτητή Δημήτρη Καλιμούκο φέρνει στο φως τη σήψη και διαφθορά που λαμβάνει χώρα σε ένα από τα μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία, σε γραμματεία της σχολής υπάλληλος, ο οποίος παράνομα κατέχει και επιχείρηση εστίασης, δημιουργεί προσωπικές σχέσεις με φοιτητές, τους προτρέπει να φέρουν κόσμο στο καφέ που παράτυπα δουλεύει και ως αντάλλαγμα τάζει «πειραγμένες» βαθμολογικές πιστοποιήσεις και πρόσβαση στα αρχεία των καθηγητών.

Ο εν λόγω επίορκος υπάλληλος του οποίου το όνομα θα δημοσιοποιηθεί σύντομα μιας και η υπόθεση αναμένεται να τεθεί στο στάδιο της διοικητικής προανάκρισης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές μιας και αποπειράθηκε να αποσπάσει χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες ισχυριζόμενος ότι τα χρήματα θα διατεθούν για την εύρωστη λειτουργία ενός ανύπαρκτου πολιτικού κόμματος.


Αναμένουμε άμεση παρέμβαση του Πρύτανη και την παραδειγματική τιμωρία του κάθε επίορκου υπαλλήλου.

Η θέση στον πολύπαθο δημόσιο τομέα δεν αποτελεί θέσφατο ούτε μέσο βιοπορισμού και παράλληλων έκνομων δραστηριοτήτων.

Ας διαχωρίσει το ιστορικό αυτό πανεπιστήμιο τη θέση του από διαφορά τέτοια παραδείγματα που σύντομα θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!