tromaktiko: Χανταμπάκης: Δεν θα ήθελα ποτέ αντίπαλό μου τον Αγγελόπουλο

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Χανταμπάκης: Δεν θα ήθελα ποτέ αντίπαλό μου τον Αγγελόπουλο



Για τη συμβίωση με τους άλλους παίκτες στο Survivor καθώς και για τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν κατά...
καιρούς μίλησε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Σε σχετικό ερώτημα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο απάντησε: «Μιλάμε για συγκατοίκηση, για συμβίωση. Ο Αγγελόπουλος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες μπορεί να είναι και ο καλύτερος παίκτης. Δεν θα πω ποιος είναι ο καλύτερος γιατί αυτό φαίνεται στο χρόνο. Δεν θα ήθελα ποτέ τον Αγγελόπουλο αντίπαλό μου γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός οπότε γιατί να τον στείλω απέναντι.

Όταν κάποιος πρέπει να φύγει ή να πάει στην αντίπαλη ομάδα κοιτάς και τη λεπτομέρεια. Είναι πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα ο Αγγελόπουλος. Δεν δημιουργήθηκε καμία κλίκα, δημιουργήθηκαν μόνο φιλίες».

Όσο για το αν περίμενε ότι θα φύγει και για την αντίδραση του στην αποχώρηση σχολίασε: «Όποια χαρά η τρέλα που είδες ήταν από δική μου επιλογή. Εγώ επέλεξα να το δείξω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζομαι. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τον τηλεοπτικό χρόνο για να κάνω κακό σε κάποιον».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε και ένα βίντεο με το περιστατικό που ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε ειρωνευθεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έκανε τον σταυρό του την ώρα του φαγητού και εκείνος αντιδρώντας, του επιτέθηκε φραστικά ενώ τον είχε πιάσει και από την μπλούζα.

«Δεν μαλώσαμε, δεν βριστήκαμε, ήταν μόνο αυτή η στιγμή. Ήταν μεγάλο λάθος να λυθεί αυτό με ανοιχτές τις κάμερες. Εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση είπαμε δεν ήταν σωστό. Φυσικά και δεν προστάτευσα τον εαυτό μου. Πήγα να πω μήπως να μαγειρέψουμε το μισό φαγητό. Μου ζήτησε "Συγγνώμη"», απάντησε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Υπάρχει μια λεπτομέρεια… είπε ο Γιώργος "προχθές που έκανα την προσευχή μου", η προχθεσινή μέρα ήταν το θέμα μας. Δεν υπήρχε κάτι σοβαρό.

Δεν έχει δικαίωμα κανένας να σε ακουμπήσει, με είδες να βρίσω; Ήταν πιο δυνατό το δικό μου λάθος να ειρωνευθώ και το πλήρωσα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!