tromaktiko: Κάτω τα χέρια από τον Λάζαρο…

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Κάτω τα χέρια από τον Λάζαρο…



Δεν έχει τελειωμό η κακία και το κόμπλεξ με αφορμή την κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μετά από τις άθλιες επιθέσεις κατά της ΝΔ, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της...
υπόλοιπης οικογένειας, σειρά πήρε ο Αντώνης Σαμαράς.

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση μέσω της οποίας αποτυπώνεται η στενή σχέση και φιλία μεταξύ του Μανούσου Γρυλλάκη και του Λάζαρου Γκλεζάκου, ακόμη και στα πέτρινα χρόνια όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς... ήταν στα μαχαίρια.

Σε ορισμένους, όμως, δεν άρεσε το γεγονός ότι πάνω από κόντρες και διαμάχες, δύο άνθρωποι μπορούν να χτίσουν μία ανθρωπινή σχέση και έσπευσαν να λοιδορήσουν τον Λ. Γκλεζάκο, λέγοντας “όχι και να συγκρίνουμε τον Μανούσο με τον Λάζαρο”.

Πληροφορούμαστε, ωστόσο, ότι από την πλευρά του Λ. Γκλεζάκου, δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια, καθώς όπως πολλοί γνωρίζουν θεωρεί τον Μανούσο μέντορά του, τρέφει απεριόριστο σεβασμό για το πρόσωπό του και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συγκριθεί μαζί του.

Άσφαιρα λοιπόν, τα... πυρά των... καλοθελητών, καθώς η σχέση, η φιλία τους και ο μεταξύ τους σεβασμός δεν λυγίζουν με τίποτα. Μάλλον ξεχνάνε ότι ο ένας είναι από την Κρήτη κι ο άλλος από την Μάνη.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!