tromaktiko: "Έξω οι γύφτοι απ' το Μενίδι" φώναξαν χθες βράδυ - Νέο κάλεσμα σήμερα - Όλα τα Δυτικά προάστια πρέπει να πάνε στο σημείο - Προκλητικοί οι γύφτοι

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

"Έξω οι γύφτοι απ' το Μενίδι" φώναξαν χθες βράδυ - Νέο κάλεσμα σήμερα - Όλα τα Δυτικά προάστια πρέπει να πάνε στο σημείο - Προκλητικοί οι γύφτοι



- Όλοι στους δρόμους καθημερινά
- Θρηνούν για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου
- Έτοιμοι να πάρουν το Νόμο στα χέρια τους και να "μπουκάρουν" να τσακίσουν τους γύφτους δηλώνουν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής
- Πρέπει να κινηθούν και κάτοικοι από όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής τονίζουν αρμόδιοι παράγοντες
- Στις 7 το απόγευμα σήμερα, κάλεσμα στην πλατεία Καράβου

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή του Μενιδίου, μετά τον...
άδικο θάνατο - δολοφονία του 11χρονου μαθητή Μάριου - Δημήτρη Σουλούκου, που άφησε την τελευταία του...πνοή μέσα στο σχολείο του, την ώρα της σχολικής εορτής, από αδέσποτη σφαίρα γύφτου, που "γιόρταζε" με μπαλωθιές την... αποφυλάκιση συγγενικού του προσώπου -έμπορου ναρκωτικών-.

Αγανακτισμένοι δηλώνουν τόσο οι κάτοικοι, όσο και η Δημοτική Αρχή, βλέποντας τον αρχαιότερο Δήμο της Ελλάδας, να έχει γίνει το χειρότερο προάστιο παραβατικότητας στην Ευρώπη.

Διακίνηση ναρκωτικών, όπλα, κλοπές αυτοκινήτων, βρίσκονται επί καθημερινής βάσης, στο Αστυνομικό δελτίο, δείχνοντας πως η κατάσταση στην περιοχή έχει ξεφύγει εντελώς.

Τσιγγάνοι και γύφτοι, την στιγμή που δηλώνουν "άεργοι" και "άποροι", κυκλοφορούν με Porsche, Ferrari, BMW, Mercedes αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πουλώντας πρέζα, κοκαϊνη και χασίσι, σε ολόκληρη την Αττική.

Μέσα στα σπίτια "φρούρια" που έχουν φτιάξει εντός των οικισμών, κυκλοφορούν εκατοντάδες όπλα όλων των τύπων, έτοιμα να ρίξουν αδιακρίτως σε όποιον τους μπει στο... μάτι.

Προκλητικοί οι γύφτοι χθες, με την κάλυψη των... ΜΑΤ
Τα ΜΑΤ χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της πορείας προς τον καταυλισμό, προκάλεσαν την οργή των μανάδων αλλά και των κατοίκων της περιοχής, την ώρα που οι γύφτοι, με προκλητικό τρόπο απειλούσαν πως αν εμφανιστούν αύριο (σ.σ. σήμερα) κάτοικοι του Μενιδίου, θα γίνει της "πουτ....".

Ευθέως λοιπόν, η προκλητική φάρα που έχει καταστρέψει εκατοντάδες οικογένειες στο Μενίδι και χιλιάδες σε όλη την Αττική, μοιράζοντας πρέζα αδιακρίτως, προειδοποίησε, ότι στην εμφάνιση των κατοίκων σήμερα το βράδυ, θα αντιδράσουν.

Οι πρεζέμπορες έχουν... εξαφανιστεί
Εξαφανισμένα είναι τα τελευταία 24ωρα τα μέλη των 3-4 οικογενειών που διακινούν ναρκωτικά και όπλα στο Μενίδι, μη γνωρίζοντας κανείς που βρίσκονται. Οι κάτοικοι, ξέρουν ονόματα και οικογένειες, γνωρίζουν τις φάτσες τους, αφού καθημερινά έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, φωνάζουν προς τις αρμόδιες Αρχές να τους εντοπίσουν και να τους πιάσουν, αλλά οι πάντες κωφεύουν.

Κάλεσμα να βγουν όλοι στον δρόμο όλο τον Ιούνιο
Σε κάλεσμα που απεύθυνε ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι της πόλης για λαϊκό ξεσηκωμό, δείχνουν να ανταποκρίνονται θετικά οι πολίτες του Μενιδίου. Η μεγάλη στιγμή, για να υπάρξει κάθαρση στην περιοχή, είναι τώρα, όπως δηλώνουν άπαντες. Αν οι κάτοικοι δεν επιμείνουν, το Μενίδι θα βυθιστεί ακόμα πιο βαθιά στον βούρκο των ναρκωτικών, της μαφίας των όπλων και των κλεμμένων οχημάτων. Το στοίχημα που έχουν βάλει οι Δημοτικές Αρχές είναι μεγάλο. Ή τώρα ή ποτέ λένε οι κάτοικοι.

Δείτε τι έγινε χθες, κατά τη διάρκεια της πορείας των κατοίκων προς την οδό Μόρνου, όπου βρίσκεται ο οικισμός των γύφτων, έτσι όπως το κατέγραψε η κάμερα του τοπικού διαδικτυακού portal acharnorama.gr.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!