tromaktiko: Εικόνες φρίκης: Ηλικιωμένη γεμάτη μυρμήγκια εγκαταλείφθηκε σε νοσοκομείο - Τι λέει ο διευθυντής του νοσοκομείου

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Εικόνες φρίκης: Ηλικιωμένη γεμάτη μυρμήγκια εγκαταλείφθηκε σε νοσοκομείο - Τι λέει ο διευθυντής του νοσοκομείου



Αίσθηση προκαλεί στην...
Ιταλία η φωτογραφία ηλικιωμένης γυναίκας που εγκαταλείφθηκε σε κλίνη νοσοκομείου της Νάπολης, γεμάτη μυρμήγκια. Την υπόθεση έφεραν στο φως οι οικολόγοι Πράσινοι της Καμπανίας, της περιφέρειας στην οποία ανήκει η Νάπολη.

«Πρόκειται για κάτι απαράδεκτο, για έλλειψη καθαριότητας που δεν μπορούμε να δεχθούμε, από μέρους του νοσηλευτικού προσωπικού», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος των οικολόγων, Εμίλιο Μπορέλι.

Ο ίδιος ζήτησε την απομάκρυνση όλων των υπευθύνων του νοσοκομείου Σαν Πάολο της Νάπολης, οι οποίοι ευθύνονται γι' αυτή την κατάσταση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Είναι αλήθεια, δεν έπρεπε να συμβεί, τα μυρμήγκια ήταν πάνω στο κρεβάτι και όχι στο σώμα της ασθενούς. Δεν έπρεπε πάντως σε καμία περίπτωση να συμβεί και για τον λόγο αυτό λάβαμε αμέσως όλα τα αναγκαία μέτρα», δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου Βίτο Ράγκο.

«Πρόκειται για απόλυτη ντροπή, με τη Νάπολη να σπάει κάθε ρεκόρ κακής λειτουργίας των νοσοκομείων. Είναι κάτι το απάνθρωπο, που αντιβαίνει σε κάθε κανόνα υγιεινής», σχολίασε η ιταλική ένωση καταναλωτών Codacons. Η ιταλίδα υπουργός Υγείας Μπεατρίτσε Λορεντσίν, από την μεριά της, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διατάξει την άμεση διεξαγωγή έρευνας, με την αποστολή του ειδικού τμήματος των Καραμπινιέρων, το οποίο ασχολείται με παραβίαση των κανόνων καθαριότητας και δημόσιας υγείας.

«Η δημόσια υγεία, στην περιοχή μας, αντιμετωπίζει τραγικά προβλήματα, εργαζόμαστε για να τα λύσουμε και να επανέλθει σε υποδειγματικό επίπεδο. Επί πολλά χρόνια, όμως, την κατέστρεψαν οι πολιτικάντες, την μόλυναν εγκληματίες, μαφιόζοι της Καμόρα και κάθε άλλου είδους κακοποιοί», δήλωσε ο πρόεδρος της περιφέρειας της Καμπανίας Βιντσέντσο Ντε Λούκα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!