tromaktiko: Έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα



Στο πλοίο επιβαίνουν 6 άτομα πλήρωμα,Ουκρανοί υπήκοοι - Είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο - Στον όρμο Σφακίων θα ξεφόρτωνε το παράνομο εμπόρευμα...

Στο λιμάνι του Ηρακλείου έδεσε το φορτηγό πλοίο, με σημαία Τανζανίας, που σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν μεταφέρει λαθραία τσιγάρα και εντοπίστηκε στα Σφακιά.

Μάλιστα, υπήρξε καθυστέρηση στον κατάπλου του στην προβλήτα 4 του λιμανιού, προκειμένου να αποπλεύσει το πλοίο της ΑΝΕΚ.

Στην προβλήτα που έδεσε το πλοίο βρίσκεται κλιμάκιο λιμενικών και τελωνειακών αρχών ενώ τα μέτρα είναι εξαιρετικά αυστηρά.

Το πλοίο από το μεσημέρι οδηγήθηκε με συνοδεία σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος.

Στο πλοίο επιβαίνουν 6 άτομα πλήρωμα,Ουκρανοί υπήκοοι, είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο, οπως συνεβη και στην περιπτωση του Ουκρανικου αλιευτικου. Το Μαυροβουνιο δε ειναι χαρακτηρισμενο ως παγκοσμιο κεντρο διακινησης λαθραιων τσιγαρων.

Στον όρμο των Σφακίων ήταν έτοιμο να ξεφορτώσει το φορτίο με τα τσιγάρα σε 4 φορτηγά οχήματα που φαίνονται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Flashnews.gr, οι οδηγοί των οποίων κατάφεραν να διαφύγουν αφήνοντας ακόμη και τα κλειδιά των φορτηγών.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!