tromaktiko: Βιντεο Σοκ - Η στιγμή της εκτέλεσης των τριών μακελάρηδων του Λονδίνου

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Βιντεο Σοκ - Η στιγμή της εκτέλεσης των τριών μακελάρηδων του Λονδίνου



Εικόνες ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης των τριών τρομοκρατών της London Bridge...

- Περπατούν ψύχραιμοι στη Μπόροου Μάρκετ και αναζητούν νέα θύματα
- Το προσωπικό τους κλείνει την πόρτα σε μια από τις παμπ κι εκείνοι επιτίθενται σε διερχόμενο άνδρα
- Τον ρίχνουν κάτω και τον μαχαιρώνουν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που οκτώ αστυνομικοί αδειάζουν 50 σφαίρες τους τρεις δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο και τους σκοτώνουν. Το video ντοκουμέντο ήρθε στο φως το βράδυ της Τετάρτης, μόλις μια μέρα πριν από τις κρίσιμες εκλογές στη Βρετανία.


Είναι η στιγμή που οι τρεις δράστες, ο Κουράμ Μπατ, ο Ρασίντ Ρεντουάν και ο Γιουσέφ Ζαγκμπά, αφού έχουν κάνει τις αιματηρές τους επιθέσεις σε άλλες παμπ της Μπόροου Μάρκετ και επιχειρούν να μπουν σε ακόμη μια, στην Wheatsheaf. Αλλά το προσωπικό τους κλείνει την πόρτα. Οι τρεις δράστες περπατούν ήρεμοι. Έχουν ήδη δολοφονήσει οκτώ ανθρώπους και τραυματίσει δεκάδες άλλους.

Όμως θέλουν κι άλλο αίμα. Τότε, αποφασίζουν να επιτεθούν σε έναν άνδρα που τυχαίνει να περνά εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Ο Γιουσέφ Ζαγκμπά είναι ο πρώτος που του επιτίθεται και τον χτυπά με το μαχαίρι στον κορμό του σώματός του. Ο άτυχος άνδρας πέφτει στο έδαφος και ο Μπατ, ο τρομοκράτης με τη φανέλα της Άρσεναλ, επιτίθεται κι εκείνος στο θύμα. Στον άνδρα επιτίθεται και ο Ρεντουάν και οι τρεις δράστες τον μαχαιρώνουν με μανία.



Ηρωικοί θαμώνες των παμπ που βρίσκονται στο σημείο επιτίθενται με καρέκλες και ό,τι άλλο μπορούν στους δράστες για να τους αποσπάσουν από την επίθεση στον άνδρα. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν οι αστυνομικοί. Τουλάχιστον τρεις βγαίνουν από ένα περιπολικό πριν καν αυτό σταματήσει.



Ο Μπατ επιχειρεί να επιτεθεί στους αστυνομικούς αλλά εκείνοι ανοίγουν πυρ και τον ρίχνουν στο έδαφος. Στο έδαφος πέφτει και ο Ρεντουάν, ενώ έχει πέσει θανάσιμα τραυματισμένος και ο Μπατ. Ένας αστυνομικός πλησίασε και κλώτσησε στο κεφάλι τον Ρεντουάν για να σιγουρευτεί πως είναι νεκρός.

Ο άνδρας στον οποίο επιτέθηκαν οι τρεις δράστες, σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει. Δεν είναι γνωστό πόσο τραυματισμένος ήταν. Έξι δευτερόλεπτα αφού έφτασε στο σημείο η αστυνομία, οι δράστες είναι νεκροί.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!