tromaktiko: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από το Μενίδι: Θα με σκότωνε σφαίρα από καλάσνικοφ την ώρα που...

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από το Μενίδι: Θα με σκότωνε σφαίρα από καλάσνικοφ την ώρα που...



Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μητέρας από το Μενίδι, η οποία... αποκάλυψε ότι θα σκοτωνόταν από σφαίρα καλάσνικοφ την ώρα που έπεφτε νεκρός ο 11χρονος Μάριος ,στον Realfm 97,8.

«Εμείς είχαμε την τύχη να μη θρηνήσουμε κάποιο θύμα στην οικογένειά μας. Καθόμουν στο μπαλκόνι και άκουσα ένα σφύριγμα, δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν. Κοιτάζω τριγύρω μου και βλέπω αριστερά μου μία σφαίρα. Τρομοκρατημένοι όλοι, τα παιδιά μου ήταν στο σπίτι. Αν μη τι άλλο, θα μπόρεσε να συμβεί κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η ίδια, η «αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι της, την ίδια περίπου ώρα που είχε συμβεί η τραγωδία με τον μικρό μαθητή στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

«Βρήκα τον κάλυκα στη βεράντα. Τον έχει συλλέξει η αστυνομία, η οποία κάνει την έρευνά της», πρόσθεσε η κάτοικος της περιοχής.

Ερωτηθείσα εάν γνωρίζει αν το όπλο του περιστατικού στο σπίτι της ήταν ίδιου διαμετρήματος με αυτό που σκότωσε τον 11χρονο, απάντησε: «Νομίζω ότι το δικό μας ήταν από καλάσνικοφ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα των ναρκωτικών, επισημαίνοντας ότι «οι άνθρωποι καθημερινά μπαίνουν στα λεωφορεία Β10, Α10 και βγαίνουν 100 άτομα από τα λεωφορεία και σωριάζονται όλοι στο έδαφος. Από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας δεν μπορεί να περάσει μητέρα με παιδιά από εκεί. Είναι οι άνθρωποι που πηγαίνουν να πάρουν τη δόση τους».

«Καθημερινά, κάθε πρωί, κάθε απόγευμα, χιλιάδες άνθρωποι έρχονται στο Μενίδι να πάρουν τη δόση τους», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι στο σημείο δεν υπάρχει παρουσία αστυνομικών για να παρέμβουν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!