tromaktiko: Kρύβει μια φωτογραφική μηχανή σε ένα κουβά νερό για να δει ποιος πίνει - Το αποτέλεσμα δεν τον απογοητεύει... [video]

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Kρύβει μια φωτογραφική μηχανή σε ένα κουβά νερό για να δει ποιος πίνει - Το αποτέλεσμα δεν τον απογοητεύει... [video]



Το τελευταίο viral βίντεο που κυκλοφορεί, δείχνει...
διάφορα ζώα να πλησιάζουν έναν κουβά με νερό – ο οποίος βιντεοσκοπείται κρυφά – για να σβήσουν τη δίψα τους. Παρατηρούμε διαφορετικά πλάσματα, από μέλισσες, μέχρι κότες, έναν γάιδαρο και ένα κουνέλι.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον John Wells από το The Field Lab, ένα εργαστήριο εναλλακτικής ενέργειας και βιώσιμης ανάπτυξης στο Νοτιοδυτικό Τέξας.

«Έμεινα έκπληκτος κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του video όταν είδα ότι ο George [το κουνέλι] έκανε μια εμφάνιση. «Τον γνωρίζω από όλα τα άλλα κουνέλια λόγω ενός μικροσκοπικού σημαδιού στο αυτί του» είπε, προσθέτοντας: «Σημειώνω ότι οι μέλισσες που κολυμπούσαν διασώθηκαν!».

Ο John Wells, ο οποίος μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη σχεδόν στο «μέσον του πουθενά» για να ζήσει εναλλακτικά, είναι ήδη γνωστός σε ορισμένους οικολογικούς κύκλους για τη διαχείριση ενός σύγχρονου σπιτιού με ηλιακή ενέργεια και κομποστοποίηση για μόλις $ 1600.
Μπορεί να είναι μακριά από το πλήθος της πόλης, αλλά με τέτοια χαριτωμένα ζώα που τον επισκέπτονται, σίγουρα δεν αισθάνεται μόνος του.


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!