tromaktiko: Τραγικές εικόνες από τη Χίο - Γι' αυτό που θα αντικρίσετε χρειάζονται γερα νεύρα [photo]

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Τραγικές εικόνες από τη Χίο - Γι' αυτό που θα αντικρίσετε χρειάζονται γερα νεύρα [photo]



«Μοιάζει με κόλαση» λένε ο μετανάστες...
- Δεκάδες αρουραίοι βγαίνουν από τον υπόνομο και κυκλοφορούν ανάμεσα στις σκηνές - Μόλις χθες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωνε πως το 70%-80% όσων μπαίνουν πλέον στην Ελλάδα είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγεςΑπίστευτες εικόνες, που μόνο αγανάκτηση προκαλούν, έρχονται στο φως από τον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο ένα μόλις 24ωρο μετά τις θριαμβολογίες του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος χθες αναφορικά με την ιδιότητα όσων μπαίνουν στην Ελλάδα δήλωνε πως πλέον «το 70%-80% είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες».

Ο εγκλωβισμός των μεταναστών στο νησί έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένας δεύτερος υπαίθριος καταυλισμός στην παραλία της Σούδας.

Όσοι τον έχουν πλησιάσει αντιλαμβάνονται ότι το εσωτερικό του καταυλισμού της Σούδας μοιάζει μπροστά στον καταυλισμό της παραλίας με... πεντάστερο ξενοδοχείο, σημειώνει το politischios.

Ζωντανά λύματα καταλήγουν ανάμεσα σε σκηνές και χύνονται στη θάλασσα. Λίγα εκατοστά μακρύτερα δεκάδες αρουραίοι βγαίνουν από τον υπόνομο και κυκλοφορούν ανάμεσα στις σκηνές των μεταναστών, την ώρα που ακριβώς δίπλα πολλοί από αυτούς επιλέγουν να ψήσουν υπαίθρια το φαγητό τους.

«Μοιάζει με κόλαση», λένε οι ίδιοι με το φωτογραφικό αφιέρωμα του politischios.gr να τους επιβεβαιώνει πλήρως.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!