tromaktiko: Διαρροή στο Survivor: Αυτά είναι τα… exit poll από το ριάλιτι

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Διαρροή στο Survivor: Αυτά είναι τα… exit poll από το ριάλιτι



Μονομαχία για δύο η πρωτιά για τον ημιτελικό της Αθήνας...


πέφτουν βροχή τα spoilers και οι διαρροές για το Survivor και την ψηφοφορία που θα κρίνει τη δημοφιλία και την παραμονή των τεσσάρων φιναλίστ του ριάλιτι της επιβίωσης, το οποίο περνά στην ημιτελική φάση και φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο για την Αθήνα.  

Σχετικό Περιεχόμενο
Αγνώριστη η Ευρυδίκη: Το νέο της look μπέρδεψε ακόμα και τους ντόπιους! (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
Σύμφωνα με τις διαρροές Γιώργος Αγγελόπουλος – «Ντάνος» και Μάριος Ιωαννίδης αποσπούν ποσοστό πάνω του 35% και με την διαφορά τους να παίζει στην μισή μονάδα υπέρ του Ντάνου.

Έκπληξη αποτελεί επίσης το γεγονός πως με πολύ μεγάλη διαφορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπεσε από την τρίτη στην τέταρτη θέση, ενώ στην τρίτη ανέβηκε ο πρώην μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος. Όλοι οι υπόλοιποι Μπο, Χρανιώτης, Σπαλιάρας, Σάρα έχουν πολύ χαμηλά μονοψήφια ποσοστά ενώ στην τελευταία θέση κατατάσσεται η Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Τα αποτελέσματα βρίσκονται στα χέρια της παραγωγής, ωστόσο η λίστα δεν είναι ανακοινώσιμη ούτε στο κοινό, ούτε στους παίκτες.

Αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας:

Γιώργος Αγγελόπουλος: 38,3%
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: 38%
Κώστας Αναγνωστόπουλος: 11,7%
Κωνσταντίνος Βασσάλος: 5,1%
Γιάννης Σπαλιάρας: 4,9%
Σάρα Εσκενάζυ: 1%
Γιώργος Χρανιώτης: 0,5%
Μπο: 0,32%
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 0,18%

Υπενθυμίζεται πως οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις θα γίνουν με βάση την κατάταξη των παικτών και αφού προηγηθούν ο αγώνας για την ομαδική ασυλία και η δοκιμασία για την ατομική ασυλία. Οι δύο προτεινόμενοι κάθε φορά για αποχώρηση, δεν θα μπαίνουν σε ψηφοφορία «μονομαχίας», όπως γινόταν ως τώρα, αλλά θα φεύγει εκείνος που είναι χαμηλότερα στη λίστα, η οποία διαμορφώθηκε από την ψηφοφορία που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ολοκληρώθηκε την ίδια ώρα, αργά τη νύχτα της Δευτέρας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!