tromaktiko: Πολλοί θα φαρμακωθείτε! Βγήκε νωρίτερα ο νικητής του Survivor - Δείτε ποιος είναι...

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Πολλοί θα φαρμακωθείτε! Βγήκε νωρίτερα ο νικητής του Survivor - Δείτε ποιος είναι...



Ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor;

Αρχές Ιουλίου θα γίνει ο τελικός του Survivor, όπου θα βγει και ο μεγάλος νικητής.

Μήπως όμως, τον ξέρουμε από τώρα;

Κάνοντας μα ανακεφαλαίωση των προηγούμενων ημέρων

Το ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός αθλητής και δεν του αρέσει να χάνει το γνωρίζαμε.
Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να φτάσει να αγωνίζεται μόνος του – χωρίς καν την συμβολή της Ευρυδίκης – και να κερδίζει τους Μαχητές υπάρχει διαφορά!

Κι όμως ο πιο αγαπητός παίκτης του τηλεοπτικού κοινού κατάφερε να ξεπεράσει μυϊκούς πόνους, κούραση, στρατηγικές των αντιπάλων, τραυματισμούς της συμπαίκτριάς του και να πάρει τον σημερινό αγώνα με 10-6.

Το αγώνισμα που περιελάμβανε μια δοκό ισορροπίας από την οποία ο παίκτης της κάθε ομάδας έπρεπε να πετάξει μέσα στην πισίνα τον αντίπαλό του ήταν δύσκολο, όμως μόνο ο Μάριος κατάφερε να σταθεί σαν ίσος προς ίσο απέναντι στον Αγγελόπουλο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από ένα σημείο και μετά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σταμάτησε να αγωνίζεται, καθώς είχε ένα πρόβλημα με το πόδι του.

Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη απόλαυσαν μια νύχτα στην παραλία με ηλεκτρικό φως, με βιντεοπαιχνίδια σε τεράστια οθόνη, φαγητά και σνακς μαγειρεμένα από τον χορηγό της σημερινής δοκιμασίας, εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Μέχρι και φούρνο μικροκυμάτων είχε!

Μετά και τον προχθεσινό αγώνα, που ο Αγγελόπουλος ήταν μια ομάδα μόνος του, αντιλαμβάνεται κανείς ποιος αξίζει να πάρει το έπαθλο!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παίζοντας 15 παιχνίδια μόνος του έναντια στους ξεκούραστους Μαχητές απέδειξε το ποιος πρέπει να είναι ο νικητής! Ο απόλυτος Survivor!

Survivor - Χαμός θα γίνει: Ξεχάστε όσα ξέρατε -Ένα αγώνισμα που όμοιό του δεν είχαμε ξαναδεί [video]

Ένα αγώνισμα που όμοιό του δεν είχαμε ξαναδεί στο Survivor...

Και ο Χρανιώτης ξεφτιλίζει Χανταμπάκη - Ψευδής η δήλωση ότι… [video]

Πώς έκαψε τον Στέλιο Χανταμπάκη ο Γιώργος Χρανιώτης;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!