tromaktiko: Survivor: Αυτό είναι το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γιώργου Χρανιώτη

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Survivor: Αυτό είναι το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γιώργου Χρανιώτη



Τις βαλίτσες του για Ελλάδα ετοιμάζει ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος...
αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο το οποίο μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης αφήνοντας την ομάδα των Διάσημων μόλις με δύο παίκτες.

Οι Μαχητές, όπως φάνηκε, είχαν ρίξει το «βάρος» τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι ασυλίας, αφού φρόντισαν να εξασφαλίσουν στους δυνατούς τους παίκτες δικαίωμα συμμετοχής, «κρύβοντας» δηλαδή τον Γιάννη Σπαλιάρα που δείχνει ότι δεν είναι 100% καλά μετά από 4 μήνες στο Survivor.

Η τακτική τους απέδωσε αφού στο αγώνισμα της Τετάρτης -τηλεοπτικά- παρουσιάστηκαν φρέσκοι και κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα, με 10-6, των αντιπάλων τους, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν για 4η σερί φορά κάποιο μέλος της ομάδας τους από το Survivor.

Το δεύτερο στοιχείο που οδήγησε στην αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη στην αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor είναι η εξασφάλιση της ασυλίας από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ένα γεγονός που μπορεί να είναι τυχαίοι, αρκετοί όμως το ερμηνεύουν λίγο διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι εκείνοι που στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υποστηρίζουν πως μόλις ο Γιώργος Χρανιώτης έχασε την ατομική ασυλία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισε να προστατέψει την Ευρυδίκη προτιμώντας να είναι εκείνος που θα αναμετρηθεί με τον δημοφιλή ηθοποιό, γνωρίζοντας ότι δεν κινδυνεύει.

Άλλωστε, στις συζητήσεις μετά το παιχνίδι ασυλίας έδειχναν όλοι σίγουροι για το ποιος παίκτης θα είναι εκείνος που θα δει την πορεία του στο Survivor να ολοκληρώνεται εδώ.

Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια και το μόνο που ισχύει σίγουρα είναι η πραγματικότητα που θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να παραμένουν οι δυο τους στην ομάδα των Διάσημων, εξέλιξη που για τον Ντάνο θα σημαίνει απίστευτη κόπωση αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλους τους παίκτες των Μαχητών μετά τις αλλαγές στους κανονισμούς του Survivor.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!