tromaktiko: Survivor: Το παράπονο της Ευρυδίκης και το τραγούδι του Χρανιώτη που ενόχλησε τον Ντάνο

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Survivor: Το παράπονο της Ευρυδίκης και το τραγούδι του Χρανιώτη που ενόχλησε τον Ντάνο



Η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης για όσους...
παρακολουθούν Survivor. Από τότε που η αθλητικογράφος έκανε το λάθος να ψηφίσει το παιδί του λαού, όλοι περιμένουν τη στιγμή που θα πει ή θα κάνει κάτι για να το σχολιάσουν.
Στο τελευταίο επεισόδιο η Ευρυδίκη εξέφρασε το παράπονό της στον Ντάνο, όταν εκείνος έλεγε για πλάκα ότι δεν βοήθησε για να κερδίσουν.

''Όσο σκέφτομαι τη νίκη, που κάναμε έτσι οι τρεις μας, αντρική υπόθεση, με μια Βαλαβάνη από άλλο πλανήτη στον πάγκο, να κοντεύει να την πάρει ο ύπνος'' είπε χαρακτηριστικά ο Αγγελόπουλος και αμέσως την υποστήριξε με αρκετή δόση ειρωνείας βέβαια, ο Γιώργος Χρανιώτης ''Ε, όχι μωρέ τώρα το αδικείς το κορίτσι''.

''Γιατί μωρέ, ο Ντάνος θα πει καλή κουβέντα για μένα; Πότε; Τέσσερις μήνες περάσανε, μια κουβέντα καλή δεν έχει πει. Άκου που σου λέω''

Προφανώς οι υπόλοιποι της παρέας πήραν το μέρος του Ντάνου, ενώ είπαν την Ευρυδίκη παραπονιάρα και ο Γιώργος Χρανιώτης συνέχισε στο ίδιο μοτίβο λέγοντας χαρακτηριστικά ''Και αγκαλίτσα σε έχει πάρει για να πάτε στον τελικό στο 9-9''.

Ο Ντάνος το συνέχισε λέγοντας στην Ευρυδίκη ότι χωρίς εκείνο δεν θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό, ''Πες μου, αν δεν ήμουν εγώ στο πλάι σου τόσο καιρό θα είχες πάρει τόσους τελικούς'' και ο φυτίλιας Χρανιώτης ξεκίνησε να τραγουδάει ''Αν δεν ήταν στο πλάι της ο Ντάνος, το καμάρι της, αν δεν ήταν κοντά της, στα φουστάνια τα δικά της'' όταν ο Ντάνος του είπε αυστηρά ''Σταμάτα'' και συνέχισε σχολιάζοντας ''Ούτε με πλυστικό με 200 μπαρ δεν ξεπλενόμαστε''.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!