tromaktiko: Ζάκυνθος: Σκότωσαν 20χρονο σε μπαρ του Λαγανά - Τον έσφαξαν μπροστά στην...

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ζάκυνθος: Σκότωσαν 20χρονο σε μπαρ του Λαγανά - Τον έσφαξαν μπροστά στην...



- Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο μπαρ του Λαγανά της Ζακύνθου...

- Ο 20χρονος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και αλλεπάλληλες μαχαιριές που προκάλεσαν τον θάνατό του
- Ο άτυχος νεαρός έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος μπροστά στην παρέα του - Ακολούθησε πανικός
- Συνελήφθη ένα άτομο και έγιναν 7 προσαγωγές - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το φοβερό έγκλημα
Συγκλονισμένη ολόκληρη η Ζάκυνθος από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυσύχναστο μπαρ του Λαγανά της Ζακύνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσε νεκρός ένας 20χρονος Αμερικανός τουρίστας που διασκέδαζε με την παρέα του. Ο άτυχος νεαρός δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε άγρια κοντά στην μπάρα του καταστήματος. Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι και αμέσως μετά αλλεπάλληλες μαχαιρίες που προκάλεσαν τον θάνατό του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως έγινε γνωστό συνελήφθη ο πορτιέρης που είναι και υπεύθυνος του μπαρ. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ίδιος έχει εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και έφτασαν ταχύτατα στο σημείο έκαναν και 7 προσαγωγές ατόμων που κρίθηκαν ύποπτοι για το έγκλημα.

Ο άτυχος 20χρονος είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Όπως έλεγαν φίλοι του στις πρώτες τους καταθέσεις σε αστυνομικούς δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και δεν προκάλεσε επίσης κανέναν μέσα στο μπαρ.

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει η δολοφονία 20χρονου στον Λαγανά - Ανοίγουν κλειστά στόματα μετά τη σύλληψη πορτιέρη και μπάρμαν - Tι λένε οι φίλοι...

- Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά σε φίλους που τον συνόδευαν στη μοιραία έξοδο...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!