tromaktiko: Εξιτήριο για την 28χρονη πολυτραυματία του σεισμού από το ΠΑΓΝΗ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Εξιτήριο για την 28χρονη πολυτραυματία του σεισμού από το ΠΑΓΝΗ



Εξιτήριο πήρε σήμερα το απόγευμα η 28χρονη...
Ελληνίδα πολυτραυματίας του σεισμού της Κω που νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή στο ΠΑΓΝΗ μαζί με τρία ακόμα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 28χρονη μαζί με την μητέρα της έφυγαν νωρίς το απόγευμα από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» όπου και πήραν την πτήση των 5.30 για Αθήνα.

«Μετά από τις τελευταίες της εξετάσεις οι γιατροί έκριναν ότι η 28χρονη μπορεί να επιστρέψει σπίτι της. Όπως ήδη έχουμε ξαναπεί η συγκεκριμένη τραυματίας έφερε κατάγματα στα δύο πόδια. Σήμερα της δώσαμε εξιτήριο ενώ της πληρώσαμε τα εισιτήρια, τόσο της ίδιας όσο και της μητέρας της, για να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της χωρίς καμία επιβάρυνση», δήλωσε στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.

Κινδυνεύει να χάσει την όρασή του από το ένα μάτι ο 37χρονος

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου παραμένει νοσηλευόμενος ο 37χρονος Έλληνας, θύμα του φονικού σεισμού της Κω.

Ο 37χρονος έφερε σοβαρά τραύματα στο δεξί μάτι ενώ κινδυνεύει να χάσει την όρασή του.

«Είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση του 37χρονου με το τραύμα στο δεξί μάτι. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή προσπαθούν για το καλύτερο ωστόσο κινδυνεύει να χάσει την όρασή του από το συγκεκριμένο μάτι», επεσήμανε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!