tromaktiko: Συνελήφθη 29χρονος στον Πειραιά για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη 29χρονος στον Πειραιά για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση



Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες... της 5-7-2017, στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσυκλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, εισέρχονταν μαζί τους εντός αυτών και προέβαινε, με χρήση βίας ή απειλών, σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι (6) υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων αφορά ανήλικη, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χαρακτηριστικά ενδύματα που φορούσε κατά την τέλεση των προαναφερόμενων πράξεων, δύο (2) αεροβόλα όπλα, μία (1) βαλίστρα και ένα (1) μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε επίσης η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!