tromaktiko: Στυλίδα: Επίθεση αδέσποτων σε 34χρονο στο Μαρίνι

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Στυλίδα: Επίθεση αδέσποτων σε 34χρονο στο Μαρίνι



Σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Μαρίνι όπως και... στις Ράχες, λένε οι κάτοικοι της περιοχής - Τι είπε στο LamiaReport o 34χρονος Λαμιώτης που δέχθηκε την επίθεση από αγέλη σκύλων.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα αδέσποτα στην ανατολική Φθιώτιδα. Και αυτό το καλοκαίρι σε πολλές περιοχές κάτοικοι, λουόμενοι και παραθεριστές, κανουν λόγο για πολλά σκυλιά, που πολλές φορές, δυστυχώς, γίνονται επικίνδυνα.

Το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 9:40' μια αγέλη, επτά περίπου αδέσποτων σκύλων, επιτέθηκαν σε έναν 34χρονο Μαρίνι Στυλίδας. Το ένα από αυτά τον δάγκωσε στο πόδι, την ώρα που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει σε μια μάντρα για να σωθεί.

«Αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος, τι θα μπορούσε να συμβεί;», αναρωτιέται ο 34χρονος που δέχθηκε την επίθεση τονίζοντας ότι αγαπάει τα ζώα και ότι δεν τα προκάλεσε.



Δείτε τι είπε ο ίδιος στο LamiaReport.

«Περπατούσα κοντά στην εκκλησία, όταν περίπου επτά αδέσποτα, μου επιτέθηκαν χωρίς από την πλευρά μου να γίνει κάποια κίνηση για να τα προκαλέσω. Για να αποφύγω τα χειρότερα προσπάθησα να σκαρφαλώσω σε μια μάντρα και τότε το ένα από αυτά το πιο μεγαλόσωμο, με δάγκωσε στο πόδι. Πήγα στο Κ.Υ. Στυλίδας και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλα το συμβάν. Αγαπάω τα ζώα, αλλά υπάρχει πρόβλημα, για το όποιο οι υπεύθυνοι πρέπει να βρουν λύση. Αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος, τι θα μπορούσε να συμβεί;», είπε μεταξύ άλλων ο 34χρονος στο LamiaReport.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο Μαρίνι έχουν γίνει κι άλλες επιθέσεις, ενώ μια κυρία χρειάστηκε επίσης να πάει στο Κ.Υ. Υγείας Στυλίδας, μετά από δάγκωμα σκύλου.

Δυστυχώς τα ίδια και χειρότερα είναι τα πράγματα στις Ράχες, που αυτή την περίοδο είναι γεμάτες από κόσμο. Δείτε το βίντεο που είχε αναρτήσει το LamiaReport το περασμένο καλοκαίρι. Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τίποτα από πέρυσι.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!