tromaktiko: Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τα 4 μυστικά επιτυχίας

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πώς να τον κάνω να με θέλει; Τα 4 μυστικά επιτυχίας



Aν υποθέσουμε πώς δεν είσαι tech junkie και σιχαίνεσαι τις γνωριμίες μέσω των social media και εύχεσαι οι άντρες να ήταν περισσότερο...
τολμηροί στα μπαρ.

Aς πούμε πως συμβαίνει: ένας γοητευτικός άντρας κάνει την πρώτη κίνηση και έρχεται να σου μιλήσει. Χημεία, φλόγα, κοινά ενδιαφέροντα, όλα check. Κι όμως! Λίγο αργότερα, απλά αποχωρεί και life goes on.

Τι συνέβη;

Αφήνουμε την ψυχανάλυση του γλυκύτατου νεαρού για αργότερα και σού αποκαλύπτουμε 4 πολύτιμες συμβουλές, όχι απλά για να συνεχίσει την κουβέντα που μόλις ξεκίνησε αλλά και για να σου ζητήσει να βγείτε την επόμενη μέρα. Πώς να τον κάνω να με θέλει;

1. Κράτα Eye Contact

Δυστυχώς η πλειοψηφία των γυναικών έχουν την τάση να αποφεύγουν να κοιτάξουν κατάματα τον σούπερ γοητευτικό άντρα που κάθεται απέναντι τους στο μπαρ. Tip: Όταν σου αρέσει κάποιος άντρας, ο οποίος δε σε έχει δει ακόμη, σιγουρέψου να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Και όχι, δεν εννοούμε να ανέβεις πάνω στο τραπέζι και να φωνάζεις, αλλά να τον κοιτάξεις για μερικά δευτετερόλεπτα μέχρι να βεβαιωθείς πως έχει αντιληφθεί την παρουσία σου.

2. Μη δείχνεις δυστυχισμένη

Πολλές γυναίκες χώρισαν και οι φίλες τους τις τραβολογούσαν στα μπαρ για να γνωρίσουν τον επόμενο μεγάλο έρωτα. Εκείνες στέκονταν στο μπαρ με στενάχωρο ύφος και έπειτα γκρίνιαζαν πως δεν υπάρχει κανένας άντρας εκεί έξω ή ακόμα χειρότερα δεν αρέσουν σε κανέναν.

Ναι, αν στέκεσαι θλιμμένη σε ένα μπαρ ή σε κάποιο πάρτι δεν θα αρέσεις σε κανέναν. Ποιος θέλει να πλησιάσει μία γυναίκα η οποία θα τον κάνει δυστυχισμένο και μίζερο αντί για χαρούμενο;

3. Aυτοπεποίθηση. Λέξη – κλειδί

Το κλισέ πως «ό,τι αισθάνεσαι για τον εαυτό σου αντανακλάται και στους γύρω σου», μπορεί να είναι κλισέ αλλά είναι και αλήθεια. Γνώρισες κάποιον; Koίτα τον στα μάτια. Η αυτοπεποίθηση, σαφώς, ιντριγκάρει περισσότερο έναν άντρα.

4. Μη μεθύσεις

Εάν κάποιος δει μια όμορφη γυναίκα στην άλλη άκρη ενός μπαρ, η οποία παραπατάει από το αλκοόλ, σίγουρα δε θα τη προσεγγίσει. Όσο πιο νηφάλια τόσο λιγότερα τα προβλήματα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!