tromaktiko: 600χιλ. μέχρι 5,5 εκ. ευρώ, για αγορά στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

600χιλ. μέχρι 5,5 εκ. ευρώ, για αγορά στη μαρίνα Αγίας Νάπας



Πέραν των 250 εκ ευρώ θα στοιχίσει η κατασκευή της υπερπολυτελούς Μαρίνας στην Αγία Νάπα, ανέφερε στον ...
ACTIVE 102,5 -107,4, o Διευθύνων Σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Μαρίνας Αγία Νάπας,  Μακρόνησος, Σταύρος Καραμοντάνης, , λέγοντας ότι στόχος είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και καλοκαίρι του 2019 να παραδοθεί η πρώτη φάση .

Το μεγαλεπήβολο αυτό έργο σίγουρα, σημαίνει πολλά για εμάς τους επενδυτές, προσδοκούμε να είναι το στολίδι της περιοχής αλλά και της Μεσογείου ανέφερε ο κύριος Καραμοντάνης, φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ.

Ο σχεδιασμός εξήγησε, είναι με πολύ υψηλές προδιαγραφές, πρόκειται για το πρώτο έργο υποδομής στην επαρχία. «Πρόκειται για ένα μοντέρνο και πρωτοποριακό σχεδιασμό, υπάρχουν 29 οικιστικές επαύλεις και δύο πύργοι με πολυτελή διαμερίσματα σε 26 ορόφους, αναμένουμε ότι θα βοηθήσει πολύ την τουριστική και οικονομική κατάσταση της Αγίας Νάπας. Επιδιώκουμε να προσελκύσουμε τον απαιτητικό τουρίστα που θα θελήσει να επενδύσει και να μείνει στο νησί. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει την τοπική οικονομία αλλά και ευρύτερα».
Καιρός εξήγησε ο κύριος Καραμοντάνης να αποχωριστούμε τα φαινόμενα των τουριστών του All Inclusive, αλλά να αποταθούμε και σε άλλες αγορές.

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι ήδη στον ένα πύργο, τον ανατολικό, έχει πωληθεί το 35%, σε ξένους αλλά και ντόπιους.  Μεγάλο ενδιαφέρον επιδεικνύουν Ρώσοι, αλλά και Κύπριοι που θέλουν να επενδύσουν στη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Κάνουμε είπε, διεθνή ανοίγματα και στο Ντουμπάι, στη Μόσχα, το Λονδίνο και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Θέσεις εργασίας για όλους

800 θέσεις εργασίας στο κατασκευαστικό μέρος θα πληρωθούν μέχρι την παράδοση του έργου της μαρίνας και άλλα 200 άτομα θα προσληφθούν για τη λειτουργία της, αμέσως μετά την παράδοση του έργου. Ο Σταύρος Καραμοντάνης ανέφερε ότι οι προσλήψεις στη Μαρίνα Αγίας Νάπας έχουν ήδη αρχίσει, οι εργολάβοι της πρώτης φάσης στο κατασκευαστικό κομμάτι εργάζονται ήδη στα λιμενικά έργα.

Στη δεύτερη φάση όπου θα παρατηρηθεί οικοδομικός οργασμός εργοληπτικών εργασιών, αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα η ανάγκη προσλήψεων.

Με την αποπεράτωση των εργασιών εξήγησε, θα ανοίξουν κι άλλες θέσεις εργασίας, στα εμπορικά καταστήματα, τα εστιατόρια και άλλες ανάγκες, οι οποίες θα προκύψουν στην πορεία. Ήδη έχουν υποβληθεί εκατοντάδες αιτήσεις για εργασία, ανέφερε ο διευθύνων Σύμβουλος του έργου.

Τα οφέλη άρχισαν ήδη να φαίνονται στην περιοχή και με το σωστό όραμα και καλή θέληση, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Χρειάζονται κατέληξε ο κύριος Καραμοντάνης ορθοί χειρισμοί, να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος και να εισέλθουμε ομαλά στη νέα εποχή της παραθαλάσσιας οικιστικής ανάπτυξης.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!